GosiaIAdam 14.01.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam, pierwszy post w tym dziale - powoli zbliża się czas do wykończeniówki, więc pozdrawiam tutaj przebywających Ciekaw jestem jakie macie sprawdzone sposoby na odpylanie ścian wewnętrznych (zarówno tych z tynkiem tradycyjnym, jak i skosów/sufitów kartonowo-gipsowych). Czeka mnie to przed położeniem pierwszej warstwy podkładowej farby. Myślałem, by przetrzeć wszystko wilgotną szmatką (a raczej szmatą, bo tego dużo będzie ;D) A może np. mokrym wałkiem, takim do malowania? A może po prostu pędzlem ławkowcem? Macie lepsze, szybsze pomysły? Bo co do techniki to chyba nie ma co wymyślać - podejrzewam że zaczynam od sufitu i schodzę coraz niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 14.01.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 odkurzacz przemysłowy, przetestowane-sprawdzone, można wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rdek 14.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 A potem grunt i związać luźny pył ze ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 18.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 A potem grunt i związać luźny pył ze ścianą. taaaa i caly efekt gladzenia szlag trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rdek 06.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Jak żartujesz to dawaj uśmiech bo jeszcze ktoś pomyśli że piszesz poważnie...A jeśli pisałeś to na poważnie to chyba nigdy w zyciu niczego nie gruntowałeś i nie malowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 odkurzacz przemysłowy, przetestowane-sprawdzone, można wypożyczyćA jaka końcówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts