mike01 14.01.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam, Jestem przed polozeniem dachowki a razcej foli i zastanawiam sie czy ocieplac teraz szczyty lukarn i budynku pomiedzy garazem?Tam bedzie dochodzila dachowka i pozniej wiem ze bedzie gorzej to ocieplic ale teraz znowu nie jest najlepsza pogoda na ocieplanie?Czy robiac ocieplenie pozniej jak juz bedzie zalozona dachowka bedzie zle czy wymaga to wtedy zdjecia dachowek w miejscu gdzie bedzie ocieplenie i od nowa robienie obrobek blacharskich?Macie jakies doswiadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miki79 14.01.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 zrob to przed dachowka unikniesz pozniej problemow typu chodzenie po dachowce obrobki i mozliwosc pobrudzenia ja sam czekam na dekarza i mam ten sam problem ale on tez nie bedzie robil przy takich mrozach wiec poczekaj i mozesz zaczac razem z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.01.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Też stoję przed tym problemem. Dach się robi (80% dachówki położone) ale temperatura przedłuża wykonanie kominów i właśnie obrobienia lukarny, dogadałem się z cieślą że to zrobi ale ta pogoda...dobrze że ma co robić - stryszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 14.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Zrob od razu, bo pozniej spece od ocieplenia skasuja cie jak za zboze. Beda narzekac, ze trzeba po dachu skakac, dachowki zdejmowac. Z drugiej strony teraz mrozy, wiec trzeba by poczekac z mokrymi pracami. Moze akurat doczekasz sie kilku cieplejszych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts