saa 30.01.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Magpie, ale się uśmiałam z tego rosołku! Ale znam to doskonale... Nastka, masz rację, karmy zawierają wszystko, co potrzebne (taką mamy przynajmniej nadzieję) - to tak jak z jedzeniem z tubki dla astronautów. Tak, czy inaczej, ważne, żeby kot miał dach nad głową, jedzonko w misce i kogoś, kto się nim zaopiekuje, gdy będzie trzeba. U mnie cała rodzina zwariowała na punkcie Niutka. "Gdzie jest?", "czy był w domu?", "czy zjadł?", "może pulpecika? nie? to wątróbki?". Na trzymanie na kolanach lub leżenie razem w łóżku prawie kolejki się zapisują A ja biegam za nim z aparatem i pstrykam zdjęcia. Znajda, natomiast, jest centrum naszego życia "we dwoje" w nowym domu. Wyszła chudzina z tego lasu a nam od razu oczy się roziskrzyły (bo my jesteśmy specjalistami od przygarniania biednych zwiarzątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja w ciagu dnia kilka razy dzwonie z pracy pytac czy dali luckowi jesc, czy wypuscili zeby mogl pobiegac, czy wpuscili, czy wytarli go do sucha (jak byl snieg) itd... Ja wypytuje, a oni juz czasami sie wkurzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wiesz nastka, my z Michałem mamy po córce, ale Megana, to nasze wspólne dziecko hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 09.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiesz nastka, my z Michałem mamy po córce, ale Megana, to nasze wspólne dziecko hahahaha Nie wiem jak to rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Każdy ma swoją córkę. Ja mam córkę Kasię, Michał ma córkę Elę, a Megana kocica wspólna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts