Nasz Domek 14.01.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 co polecacie w tej kwestii, w rozsądnej cenie....marzy mi się kawa " ze ściany", koniecznie w pełni automatyczny, nie chcę zakładać pojemnika z kawą...są z tym z czasem przeboje...cena ważna powyżej 3 tyś nie przejdzie w budżecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pleg 14.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Ja ma tego AEG PE 9038 http://image.ceneo.pl/data/products/258434/c6e52b3e-0d04-4d60-a524-08bb95a6e1e8_product.jpg Cena przekracza, ale jak kupowałem to przy tych wymaganiach nic tańszego nie było. Niestety żałuję ekspres nawalił - pękło naczynko do parzenia i woda się lała do zbiorniczka z fusami syfiąc szafki i środek urządzenia. Na naprawę czekałem 1,5 miesiąca, bo część itd. (oczywiście serwis nigdy sam nie dzwonił). Jak twierdził ten model ma wadę fabryczną i rozważali wycofanie go ze sprzedaży. Teraz już wiem, dlaczego nie mogłem skorzystać z programu przedłużenia gwarancji na to urządzenie do 3 czy 5 lat. Też mnie zbywali (w firmie ubezpieczeniowej świadczącej tę usługę) i odsyłali. Kawę parzy dobrą. Po kilku miesiącach użytkowania efekt jest taki, że słaba, rozpuszczalna itd. (jaką piłem dotychczas już mi nie smakuje). Jak przeglądam forum kawoszy to najwięcej zależy od kawy i wody. Teraz już nie wyobrażam sobie poranka bez mocnej kawy z ekspresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 15.01.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 doskonale rozumiem, teraz mam stojący półautomatyczny ekspres....i choć zrobienie w nim kawy to za każdym razem przygoda....potrafi wypaść ten metalowy zaparzacz i rozbić filiżankę, nie wspmnę o bałaganie wokół to jednak kawa rozpuszczalna odstawiona na zawsze....kawa z ekspresu ciśnieniowego to jest kawa pozostałe to napoje kawopodobne....a teraz w końcu robimy remont kuchni i na pewno będzie automat ...mam uraz boję się tych wyskakujących zaparzaczy...i do tego fajnie się prezentuje w ścianie...ech....czekam nadal na podpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jest taki sam wątek tak jak tam napisałam polecam zaczekac na nową serię siemensa. wygląda na to że powielili pomysł miele na najlepszy ekspres na swiecie - jest nawet termos na mleko. no i robi latte. nie dostępny jeszcze w polsce ale można go już zobaczyc na niemieckiej stronie siemensa . jak nie znajdziesz a Cię to zainteresowało to link jest u mnie w komentarzach jakąś stronę dwie wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ja ma tego Cena przekracza, ale jak kupowałem to przy tych wymaganiach nic tańszego nie było. Niestety żałuję ekspres nawalił - pękło naczynko do parzenia i woda się lała do zbiorniczka z fusami syfiąc szafki i środek urządzenia. Na naprawę czekałem 1,5 miesiąca, bo część itd. (oczywiście serwis nigdy sam nie dzwonił). Firma w której zamawiam kuchnie ma taki u siebie na wystawce. Mają go od roku i był w większości czasu w serwisie AEG to generalnie dobra firma ale to nie oni produkują podobno ekspresy tylko podzlecają komuś. Widać pechowo trafili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 15.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 na ten sam temat http://forum.muratordom.pl/ekspres-do-zabudowy-jaki-wybrac,t148808.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts