Hugo26 14.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 WItamProszę o oferty na szambo betonowe 10m3, z dostarczeniem do Zielonej GóryOferty prosze przesylac na adres:[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale lenistwo - już szukać się nie chcew ten sposób możesz nie trafić dobrej oferty, bo Ci co mają dobre ceny nie mają czasu się ogłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 14.01.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale lenistwo - już szukać się nie chce w ten sposób możesz nie trafić dobrej oferty, bo Ci co mają dobre ceny nie mają czasu się ogłaszać. szukałem i nie znalazłem dobrych ofert w woj Lubuskim, dlatego dałem ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale lenistwo - już szukać się nie chce w ten sposób możesz nie trafić dobrej oferty, bo Ci co mają dobre ceny nie mają czasu się ogłaszać. szukałem i nie znalazłem dobrych ofert w woj Lubuskim, dlatego dałem ogłoszenieBo nie zawsze najlepsze oferty są z Twojego województwa. Nam do Wrocławia opłacało się ściągać z okolic Radomia.... Zapytaj się również na jakiejś okolicznej grupie budującej skąd mają szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 14.01.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 ale lenistwo - już szukać się nie chce w ten sposób możesz nie trafić dobrej oferty, bo Ci co mają dobre ceny nie mają czasu się ogłaszać. szukałem i nie znalazłem dobrych ofert w woj Lubuskim, dlatego dałem ogłoszenieBo nie zawsze najlepsze oferty są z Twojego województwa. Nam do Wrocławia opłacało się ściągać z okolic Radomia.... Zapytaj się również na jakiejś okolicznej grupie budującej skąd mają szamba wiem ze z okolic Rdomia jest najtaniej, z dojazdem do ZG wyjdzie podobie jak u nas, na lokalnej grupie również pytałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts