Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mata masująca do wanny zamiast wanny z hydromasażem

silencer7

Recommended Posts

Witam!

Szwagierka ma od paru lat takie cudo. Kupiła dla dziecka w celach rehalibitacyjnych - nie znam parametrów technicznych tego ustrojstwa (ile dysz, cisnienie itd.) Zaraz jak to kupili - to korzystali z tego non stop. Osobiscie wypróbowałam jakiś program do masażu relaksacyjnego - próbowałam ze sportowym, ale moje ciało by tego nie przezyło :lol: W kazdym bądź razie mąz musiał mi pomóc z tej wanny wyjśc - tak rozluzniona byłam :o :lol: . Jak dostali po miesiącu rachunek za ciepłą wode i prąd, to troche przystopowali. Jednakże nadal korzystają, z tym, że rzadziej (podobno rewelacyjnie działa na celulit).

No - i tyle - mam nadzieję, że sobie kiedyś takie "cuś" zafuduję. Moim osobistym zdaniem lepsze od wanny z hydromasażem (przynajmiej do utrzymania w czystości).

Niestety :cry: coś o cenach takiego sprzętu wiem. Maty masujące są przeważnie kupowane dla osób niepełnosprawnych. A niepełnosprawni w naszym kochanym kraju mają tak ,,dobrze" że wszyscy myślą, że ich na to stać skoro dostają jakiś dodatek to rodzinnego i to jeżeli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza miesięcznie 580zł na/osobę :evil: :evil: :evil: Więc cóż się dziwić takiej cenie :(

Przed switami byl u nas gostek z prezentacja odkurzcza taki jak Reinbow i takiej maszynki samosprzatajacej jak Rumba.Wszystko bylo jakiejsc wloskiej firmy.Przy zakupie takiego zestawu (6.5K),a ze jak to napisalem bylo przed swietami to mieli promocje.W tej cenie do tego zestawu dokladali jeszcze mate masujaca ozonomatic.

Ta mata byla nawet,nawet i bylismy chetni do jej kupienia ale poza zestawem.

Niestety nie bylo takiej mozliwoasci.