silencer7 14.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 http://www.biocomfort.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=20 Czy ktoś posiada taką matę, a może podobną? Możecie ją polecić? Jak się sprawuje? Jakie odczucia?Chciałbym ją kupić do zwykłej wanny jako alternatywę dla wanny ze zintegrowanym hydromasażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszka 14.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam! Szwagierka ma od paru lat takie cudo. Kupiła dla dziecka w celach rehalibitacyjnych - nie znam parametrów technicznych tego ustrojstwa (ile dysz, cisnienie itd.) Zaraz jak to kupili - to korzystali z tego non stop. Osobiscie wypróbowałam jakiś program do masażu relaksacyjnego - próbowałam ze sportowym, ale moje ciało by tego nie przezyło W kazdym bądź razie mąz musiał mi pomóc z tej wanny wyjśc - tak rozluzniona byłam . Jak dostali po miesiącu rachunek za ciepłą wode i prąd, to troche przystopowali. Jednakże nadal korzystają, z tym, że rzadziej (podobno rewelacyjnie działa na celulit). No - i tyle - mam nadzieję, że sobie kiedyś takie "cuś" zafuduję. Moim osobistym zdaniem lepsze od wanny z hydromasażem (przynajmiej do utrzymania w czystości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 o jezusicku, 5 koła za matę masującą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 14.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Niestety coś o cenach takiego sprzętu wiem. Maty masujące są przeważnie kupowane dla osób niepełnosprawnych. A niepełnosprawni w naszym kochanym kraju mają tak ,,dobrze" że wszyscy myślą, że ich na to stać skoro dostają jakiś dodatek to rodzinnego i to jeżeli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza miesięcznie 580zł na/osobę Więc cóż się dziwić takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 14.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Moja Mama posiada tego rodzaju wynalazek, ale był znacznie tańszy (poniżej 2 kzł). Na początku korzystała często, jak na nowość przystało, teraz w celach ratunkowych - jak boleści dopadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 14.01.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Przed switami byl u nas gostek z prezentacja odkurzcza taki jak Reinbow i takiej maszynki samosprzatajacej jak Rumba.Wszystko bylo jakiejsc wloskiej firmy.Przy zakupie takiego zestawu (6.5K),a ze jak to napisalem bylo przed swietami to mieli promocje.W tej cenie do tego zestawu dokladali jeszcze mate masujaca ozonomatic.Ta mata byla nawet,nawet i bylismy chetni do jej kupienia ale poza zestawem.Niestety nie bylo takiej mozliwoasci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts