radlid 14.01.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dlaczego wyszedł szron na deskach poddasza od wewnątrz .Dach jest odeskowany , opapowany i blacha położona.Są powstawiane okna , tynki były robione w pażdzierniku .Szron się pojawił tydzień temu i nie schodzi.Czy to jest wilgoć z tynków która zamarzła.Czy mróz przechodzi przez blache pape i deski .Dom nie jest ogrzewany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 14.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Bo jest zima, w zasadzie to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie (tynki i brak ogrzewania) prawa fizyki po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radlid 14.01.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Czyli przyjdzie wiosna i lato to wszystko wyschnie i na drugi rok nie będzie szronu ?. Do tego czasu mam pootwierać okna , jest mróz i czy się nie pogorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mucha50 14.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam mam taki oto problem dobudowałem pokój i jest nad nim mały skośny daszek który z rana jest cały zarosiały od wewnątrz i ta woda póżniej po blasze ścieka na belek do którego przymocowany jest daszek, a po belku na strop i jest tej wody dosyć dużo bo aż mam zawilgocony strop w pokoju w tym miejscu .Jak można temu zaradzić i np. jak bym pod tym daszkiem w murze wybił dwie dziury na wentylację to czy wtedy daszek by nie rosiał ?dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts