Hanisia 14.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 taka jestem wkurzona że hej, mówi się że niema pracy , ale Polacy mają pracę w d...e, zamowiłam drzwi wyjściowe , przyjechali ""fachowcy" i odstawili fuszerkę , drzwi się nie domykają , jakaś blacha dospawana do futryny a wniej dziury o które skaleczyć się można itd takie to wk........e że musiałam napisać żeby złość wyładować, dzisiaj nie można nic kupić zeby jakiej wady nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 14.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 czy już im zapłaciłaś? jeżeli tak to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Myśle ze warto napisąc co za fachowcy znaczy z jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 14.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 i tak bez emocji opisać co i jak źle zrobili, fotki wstawić itp a wtedy słowa otuchy masz jak w banku, a i porady w którą stronę jaja fachowcom kręcić się pewnie też znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 14.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 no fakt - jakby jeszcze to były wejsciowe,ale wyjściowe - to powinny być super.A jakie to drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 15.01.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 czy już im zapłaciłaś? jeżeli tak to dlaczego? pewnie zażądali zaliczkę - 120%...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts