magpie101 09.05.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ja mam pytanie czy ciasto drozdzowe wyrobione w misce przez 2 minuty jest takie samo jak wyrabiane recznie przez kilkanascie minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Tak Jeśli chcesz, żeby było szczególnie dobrze wyrobione, to po odskoczeniu wieczka jeszcze raz zamieszaj ciasto w misce, pookręcaj miską i ponownie zostaw do wyrośnięcia. Na pączki powtarzam tę czynność trzykrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.