malka 15.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Retro to dawaj(może być na PW) ,jak to ten kabel do chałupy dociągnąć jak mówisz ,że nie boczkiem to cotakna beszczela środkiem,przez Łódź ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Retro to dawaj(może być na PW) ,jak to ten kabel do chałupy dociągnąć jak mówisz ,że nie boczkiem to cotakna beszczela środkiem,przez Łódź ?? Nikt nie mówił o dociągnięciu, tylko o pociągnięciu. To i Łódź niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 15.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Może i jądrowa ta elektrownia ale za dużo tego próndu nie pociągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Retro to dawaj(może być na PW) ,jak to ten kabel do chałupy dociągnąć jak mówisz ,że nie boczkiem to cotakna beszczela środkiem,przez Łódź ?? Nikt nie mówił o dociągnięciu, tylko o pociągnięciu. To i Łódź niepotrzebna. A ja lubię w łodzi, jak fajnie buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.01.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A Włoszczowa? Nic o Włoszczowej? Niemożliwe No co Ty, przeca matka Przeysława Edgara, czy jak mu tam to wielka przeciwniczka energii jądrowej (każdej jadrowej No właśnie, dlatego się dziwię, że protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.01.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Retro to dawaj(może być na PW) ,jak to ten kabel do chałupy dociągnąć jak mówisz ,że nie boczkiem to cotakna beszczela środkiem,przez Łódź ?? Nikt nie mówił o dociągnięciu, tylko o pociągnięciu. To i Łódź niepotrzebna. A ja lubię w łodzi, jak fajnie buja Tera lubisz, bo zima, a w lecie to wymiotujesz jak z nut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.01.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Ale tak prawde mowiac,czy to wazne gdzie ona bedzie zlokalizowana,czy za miedza,czy 300km dalej. Po Czarnobylu skazeniu promieniotworczemu uleglo prawie 150000km2,to jest polowa Polski. Trzeba jednak myslec pozytywnie.Atomowki pracuja prawie w calej Europie i jest dobrze.Obecna technika rowniez i ta jadrowa poszla do przodu i tym samym jest bezpiecznejsza. A jak pod boczkiem, to się ma jeszcze jeziorko z podgrzewaną wodą gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 16.01.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 witam. ciekawe jakie są te nowe lokalizacje. a tu żadnych nowych propozycji. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.01.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ja bym ich wziął koło mojej łaki, albo i na łąkę...ale nie chcom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 16.01.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam. Może macie przecieki? obawiam się , żeby nie obok mnie pozdrawiam ana podobno w Gdowie tylko nie wiem czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 19.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Podobno planuje elektrownie jądrowe na Litwie wybudować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ja bym ich wziął koło mojej łaki, albo i na łąkę... ale nie chcom... na mojej sie nie zmieści , no chyba, że taka malutka elektrowienka atomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 19.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Tusk planował: - obnizyć podatki - podatki obniżył. Ale obnizył tez kwote wolna od podatku przez co tak na prawdę zapłacimy więcej Tusk NIE OBNIŻYŁ ŻADNYCH PODATKÓW!!!!!! stawki 18% i 32% były zapisane w ustawie o podatku dochodowym od osób fizycznych zanim pan Tusk dorwał się do władzy. pozostaje pytanie gdzie jest ten 15% PIT, 15% CIT no i 15% VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 pozostaje pytanie gdzie jest ten 15% PIT, 15% CIT no i 15% VAT? no no gdzie ?? w doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 19.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Witam,gdziekolwiek miałaby nie być niech bedzie jak najszybciej, Francuzi mają najwięcej elektrowni atomowych w Europie i energie najtańsza i dzieki temu blacha na ich samochody jest cynkowana z obydwu stron bo ich na to stać, pozatym i tak mamy wszędzie dookoła tego typu elektrownie przy naszych granicach więc jedna w kraju raczej nie zwiekszy zagrozenia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 20.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tusk planował: - obnizyć podatki - podatki obniżył. Ale obnizył tez kwote wolna od podatku przez co tak na prawdę zapłacimy więcej Tusk NIE OBNIŻYŁ ŻADNYCH PODATKÓW!!!!!! stawki 18% i 32% były zapisane w ustawie o podatku dochodowym od osób fizycznych zanim pan Tusk dorwał się do władzy. pozostaje pytanie gdzie jest ten 15% PIT, 15% CIT no i 15% VAT? Się prosze nie denerwować. JA to pisałem ironicznie. Że tylko planował.Tak na prawde nic nie zrobił poza tym że życie jest droższe niz było kiedykolwiek.Ledwie się u władzy usadzili i juz bezrobocie 13 %... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Za prunt trza placic i już .Bo jeszce ktos powie głosno że mozna wodorem napedzac prądnice i co jak kazdy bedzie miał wlasny agregat z napedem wodorowym. Benzyna staniała bo jest zastepcze paliwo HHO. Prawie darmo.I co Jak P.....na Cenzura nie wytnie niektórych wiadomosci i linkow Nie lubi prawdy http://www.hybridwaterpower.com/?hop=cyberspot Jezeli mozna samochód to i agregat prądotwórczy. Możemy troche sie obronic Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 13.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 no teraz w polsce powstaje technologia uzyskiwania paliwa z dwutenku węgla będzie to żyła złota oczywiście nasze państwo ma to w d.... i juz prawie oficjalnie przyznaje ze będzie nadzorować projekt jak jego pomysłodawcy uruchomia produkcję na większą skale. To ja się pytam na jasna chol.... komu takie państow które Cię olewa a potem będzie chciało przyjść po owoce twojej inwencji kicha jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts