riczard_nikson 14.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam!Chciałbym zrobić sobie taras w kuchni, mam okno balkonowe na wysokości 1,2m i z niego chciałbym wychodzić na ten taras. Zależy mi żeby był na słupach albo coś w tym rodzaju, ponieważ pod tym tarasem chciałbym umieścić budy dla moich dwóch psów.Dodatkowo jakieś schodki do ogródka. Ile by to kosztowało orientacyjnie ? Materiał plus robocizna ? Płytki i jakiś tynk sam położę. Chodzi mi tylko o taką małą budowlę betonową. Orientuje się ktoś ? Robił ktoś coś takiego ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 15.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ja mam coś takiego Co do kosztów to już nie pamiętam ..Robocizna była w kosztach stanu surowego ..mam 3 filary zazbrojone i zalane betonem a wielkośc h...napewno szeroki na 4 m a długi na chyba 6-7 metrów ..schody też sa na ogród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts