zezo 19.01.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 jeszcze raz wysłałem fotki, musiałem zmniejszyć ich rozmiar, troszkę to trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 19.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 kar napisała Sposobem gospodarczym 120tys za stan surowy zamkniety tak? NIE NIE nie stan surowy zamknięty na gotowo budynek oddany do użytkowania, w stanie jak na zdjęciach z drobnymi zakupami, jak lodówka, mebelki do kuchni żyrandole i inne co drobniejsze zakupy Zresztą sama zobaczysz fotki tylko nie pisz mi że to nie jest możliwe, jak bym jeszcze raz budował to można by jeszcze z tej kwoty coś urwać i nie było by to kilkaset zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar 20.01.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja uzywam Outlooka i sciaga mi na dysk odrazu wiec na necie nie mam w skrzynce nic ale wczoraj byly problemy z onetem od popoludnia juz jakies juz zerkam na poczte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 20.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Zezo, Wyrazy wielkiego szacunku, jeśli postawiłeś taki domek o pow. użytkowej 70 metrów za 120 tys. na gotowo. Ja budowałem trochę większy o pow uzytkowej 120 metrów, po podłogach 160 metrów i zleciłem większość prac warszawskiej firmie budowlanej. Ale wydałem już około 400.000 zł i jeszcze sporo zostało do zrobienia, choć budynek juz jest zgłoszony do Nadzoru jako wykończony. Cóż metoda gospodarcza jest jednak dużo tańsza. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
null 30.01.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witajcie, też stawiam mały domek, pow. użyt. 78m kw. Nasz świeży kosztorys, zatwierdzony przez kierownika wyniósł jakieś 180 tyś, jednak dla bezpieczeństwa mamy doliczyc jeszcze jakies 40 tys, bo w tym mają być jeszcze meble do kuchni i ogrodzenie. I to nam musi wystarczyć Pozdrawiam właścicieli obecnych i przyszłych małych domostw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 30.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 NA CO MI WSYTARCZY? Witam, Planujemy budowę malutkiego domku-68m/kw, wydaje nam sie ze budowa 68m domu a kupienie mieszkania w bloku o takiej powierzchni będzie dużo tańsza a że mamy działeczke 10a to zawsze ta przestrzen swoja jest..., malutki żeby go ładnie skończyć a nie budować kolosa i kończyć go latami. Projekt nazywa sie Klejnot: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/klejnot/index.php Zawsze na stronach sa podane różne kosztorysy ale Wy wycenicie mi go najlepiej, jestescie w temacie, jak myslicie ile moze kosztowac tzw. budowa pod klucz, dodam ze moj chlopak sam bedzie malował i ukladal plytki. Działka jest uzbrojona. Proszę Was o pomoc ps. Rzeszów. ladniusi domek pewnie ze lepsze to niz mieszkanie w bloku tej wielkosci nowe deweloperskie mieszkanie w Toruniu to z 300 tysi develoersko ten domek wedlug mnie przy sprzyjajacych wiatrach zrobisz za 150-200 tysi do zamieszkania za 200-250 rozpisywac sie nie bede ale przy ekstremalnie swietnych wiatrach opisywanych w innych tematach nasz postawilismy za 250-260 a projekt masz w podpisie taki jak Wasz mielibysmy pewnie za 150 do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts