ewciawojcik 15.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witaj witaj a gdzie dziennik, zdjęcia jakieś relacje czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Jak narazie się uczę,więc niegniewajcie się że tak słabo mi to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 huuuuura!!!Udało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A więc zacznę od początku. Mam na imię Ewa,mam 26 lat. Mam 17 miesięczną córcię Wiktorię.W tej chwili śpi a ja buszuję po internecie. Nasza przygoda z budowlą zaczeła się prawie dwa lata temu,po naszym ślubie.W domu w którym obecnie mieszkamy,jest aż trzy rodziny.Jest nas dużo ale na ciasnotę nienażekam. Apropo naszego domku. Projekt...ach to była miłość od pierwszego wejrzenia.Od samego początku wiedziałam że to będzie ten. no i masz babo coś chciała... mamy już podpiwniczenie zalane stropem,z resztą ruszamy dopiero jak się zrobi cieplutko ażeby nam niemarżli muratorzy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ewa a jak się nazwya ten projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ROSA tak się nazywa. Prawda że códny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.01.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 prawda prawda trochę przypomina mi mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Anulka a gdzie mogę obejrzeć Twoje zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 15.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 widzę że już nalazłaś moje zdjęcia. zobaczysz jak szybko przeleci ten rok, nim się obejrzysz będziesz wykańczła Wasze cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Mam chwilkę wolnego czasu to może coś napiszę. przedstawiam moje NAJwiększe szczęście-Wikunię http://images46.fotosik.pl/49/92fea0d53b75fe61med.jpg właśnie ona jest naszą inspiracją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 to może coś o budowie wykopy zaczeliśmy w pażdzierniku ubieglego roku a po trzech dniach wjechały wielkie betoniary i zalały nam fundamenty http://images31.fotosik.pl/438/3486c5b60e61a2f5.jpg na czele mój teścio główny kierownik budowy http://images34.fotosik.pl/437/0c768cb01b726ae8.jpg to ten u góry po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 aby do wiosny,postaram się wkleić więcej fotek czas szybko leci dopiero się zamartwiałam kiedy ta wiosna tak by się chciało już majsterkować coś przy naszym domku a tu prosze prawie styczeń zleciał,luty i wyczekujemy ciepełka wtedy robota ruszy pełną parą jak narazie nudy codziennie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 15.01.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 http://images33.fotosik.pl/442/3f777c05106fb24amed.jpg choć nieprzepadam za ujawnianiem swojej twarzy ale dla lepszego oglądania mojego dziennika przedstawiam wam siebie w całej okazałości z moją małą zazdrośnicą zdjęcie robione w zeszłoroczne święta*** Bożego Narodzenia*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 16.01.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 EwuniuWyglądasz jak troszkę starsza siostra a nie mama tej małej piękności.pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 16.01.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 dziś żadnych zdjęć nie wklejam niemam chęci i humoru...dzień z migreną... jutro postaram się wstawić pare fotek z aktualnym stanem naszego domku o godz.9.00 dzisiejszego dnia dowieżli nam supotek(21palet) było trochę śmichu,bo ten dostawca miał taki srzęt zbytkowy że mu się popsuł zdjął zaledwie pare palet i ....... nic........kalapa jak sto dwa.........ale na ratunek przyjechał mój kochany mężulek włączył paleciaka no i wio do roboty sama radość mówi Grześ jeśli robi coś związanego z naszą budowlą przerarza mnie myśl nie o dalszej budowli lecz o wykańczaniu...dobieraniu wszelkich detali,meble,kolory itp.itd. motto CO CIę NIE ZNISZCZY-TO CIę WZMOCNI!!!! Pozdrawiam wszystkich którzy mają to już za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 17.01.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Obiecanki cacanki....tralalala....tralalala.... miałam wkleić pare fotek ale....klapa...mój nowy aparacik kupiony za 1500 zł niewykazał się dzisiejszego dnia...a może to ja się nie wykazałam ...coś chyba przestawiłam w menu i nie mogę przenieść zdjęć na dysk trudno się mówi żyje się dalej...jutro polecę z rana na naszą budowlę(tuż za miedzą)i zrobie pare fotek :)może wtedy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 17.01.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 apropo rzutów mojej Rosy oto rzut dołu http://images35.fotosik.pl/49/bbbb812ee77964a3.gif oto rzut poddasza http://images26.fotosik.pl/314/08c444d4b7a6c8e5.gif do tego jeszcze dochodzi piwnica ale niestety niemam zeskanowanego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 17.01.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 co do zmian jakie wprowadzilismy w naszej budowli... mianowicie: -wejście do piwnicy będzie w pionie klatki sckodowej -schody bendą wychodzić na salon nie tak jak jest na przekroju -zostało zlikwidowane przejście między hoolem a garażem -została powiększona łazienka na dole -wejście do garażu jest przez klatkę schodową prowadzącą do piwnicy(troszkę to skomplikowane) -salon został oddzielony od kuchni ścianką półokrągłą -no i na górze dorobiliśmy trzeci balkon... jak narazie tyle zmian jak by co to bendę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciawojcik 19.01.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 godzina 10.00 dzwoni telefon ze starostwa...proszę przyjechać po odbiór projektu na przyłącze...telefon odebrała teściowa Mąż zerwał się wcześniej z roboty i pojechał no i czekam aż wróci... W niedzielę mamy jechać zorientować się co do dachu,wybrać kolor dachówki itp. Powolutku coś się dzieje ale bardzo pomalutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts