Gość 27.10.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Mam taki problem: Czy po wykorzystaniu dużej ulgi budowlanej mogę skorzystać z ulgi remontowej oraz":1. czy mogę w jednym roku korzystać z obu tych ulg2. czy bez zameldowania w nowym domu mogę korzystać z ulgi remontowej na remont tego domu3. czy można z ulgi remontowej skorzystać w przyszłym roku, bo teraz jest jakaś akumulacja a później nie wiem czy w ogóle ta ulga będzie.Kasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.10.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Mozesz do 2006 r.1. Tak2. Jesli uzyskales pozwolenia na uzytkowanie3. Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Burbon 27.10.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 No więc jeśli można się dołączyć (przyłączyć źle mi siękojarzy bo się do gazu już pół roku przyłączam). Mam podobny problem - Co trzeba zrobić, żeby uzyskać to pozwolenia na użytkowanie? Przeszukuje forum i jak nic nie znajde to znowu odświerzę wątek.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts