alnus 13.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam wszystkich. Jestem właśnie po przejrzeniu całej tony projektów i oczywiście mam duży mętlik w głowie. Z tego wszystkiego najbardziej podoba nam się projekt domu MIŚ z pracowni Archeton. Prosba do osób, które zdecydawły się na budowę domu wg tego projektu o podzielenie się swoimi uwagami na jego temat (ewentualne zmiany w projekcie, komplikacje przy realizacji, eksploatacja, itp.). Dziękuje z góry za wszystki uwagi i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakw19 13.02.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 wejdź na forum archetonupozdrawiamkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 13.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Miś jaki jest każdy widzi (kliknięcie na obrazek otwiera opis)http://www.archeton.net/RESOURCES/RYSUNKI/mis/mis.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alnus 14.02.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wejdź na forum archetonu pozdrawiam kasia Dzięki za podpowiedź, ale byłem tam już na samym początku. W tym sęk, że tam niczego nie ma Czy naprawdę nikt nie zetknął się z tym projektem w realu?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirka01 15.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Czy ktoś wykonywał ten projekt? Jeżeli tak to prosze o zdjęcia wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts