annecy 15.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jak to się dzieje,że na początku budowy wierzyłem we własne siły i logikę, dzięki czemu udało mi się wybudować dom... ? wbrew innym , wbrew światu... ...a im dłużej jestem na forum i czytam te wywody '' na temat " tzw specjalistów, to normalnie zwątpiłem w swoje możliwości ( a cała wykończeniówka przede mną ).... wręcz boję się brać za robotę bo jeszcze coś schrzanię i nie będzie'' bon ton''....nie pochwalę się na forum bo jeszcze ktoś się przyczepi, ze można było inaczej, lepiej...normalnie paranoja! pozdr dla odważnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a spojrzyj na to inaczej, to w końcu tylko budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.01.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Spoko,zobacz domki budowane w latach 70-tych,80-tych. Nic nie było.Budowano z byle czego i byle jak. I stoją i ludzie żyją. A tymi,co piszą że najlepsze panele są od 200zł/m2 z drewna ,którego nazwy nie są w stanie poprawnie napisać ,to się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 15.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A ja tam będę się chwalić...jak będzie czym;DAnnecy budujesz dom dla siebie, to Ty masz się czuć w nim dobrze. Informacje z forum mogą się przydać, ale nie muszą być wyrocznią. Z prawd obiektywnych czyli porad fachowców warto korzystać, ale jeżeli chodzi o wykończeniówkę, to już chyba kwestia indywidualna. Każdy ma własną wizję, którą ma prawo realizować. W przeciwnym razie wszyscy stalibyśmy się szczęśliwymi posiadaczami np. różowych kanap i kafli w żółwie, bo akurat są na topie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A co . Nie masz merbau i bezowych kafelkow z brazowym pasem lecacym wzdluz a jednym - grubym - w poprzek - nie liczysz ise i odpadasz. W ogole nie jestes rozpatrywany jako istota ludzka. Do widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 15.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Lumpie a czy nie umknęły Ci obowiązkowe wenge, wanilia i czekolada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.01.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 hmmm....no właśnie.... same mądre głowy na forum siedzą a wkoło mnie "gargamele" rosną... p.s. thx za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 też mnie swego czasu na forum wkurzał brak poszanowania innych wartości niż " najlepiej, najdrożej, najmądrzej, najmodniej, najzdrowiej, najcieplej.... " (zakreślić dowolnie) zastanawiało mnie - a czy nie może być "inaczej, mniej, normalniej..." bez narażenia się na ostre słowa, śmieszność, odtrącenie? swego czasu nawet próbowałam conieco o tym wspomnieć ... ale - wywołało chwilowy entuzjazm a potem wszystko wracało do forumowej normy a ja mam: ścianę jednowarstwową z szarego bk , ściany wewnętrzne z pustaka żużlowego, panele zamiast parkietu, kuchnię za 3.000 a nie za 30.000 , oraz niebieską łazienkę bez dekorów .... mam - bo mi się tak podoba, bo mam taki kaprys , bo nie stykło kasy - ale mam też kredyt który jestem w stanie spłacić nie zarżnąwszy się finansowo .... i jeszcze jedno mam - mam szczerze w d.upie jeśli komuś się nie podoba bo dla siebie budowałam a nie dla innych howkh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ja mam wprost przeciwne wrażenie - jeśli budujesz nie daj Bóg w W-wie ( tak jakby se kuźwa wybierała miejsce urodzenia) i płacisz glazurnikowi więcej niż 200 pln za 3 tygodnie pracy, to jesteś frajer. Jesli wybierasz dobre mateirały- to jesteś kretyn, bo wszystko jedno byle stało. Jesli zatrudniasz dobre wkipy - to jesteś debil, bo płacisz więcej. To mnie wkurza. Cieszę się, jesli ktoś pochwali mój wybór- tak , bo nie jestem sama pewna czy dobrze zrobiłam. I dlatego pytam jeśli chcę otrzymać opinię. Nie martwię się jeśli ktoś skrytykuje mój wybór - bo na szczęscie nie jesteśmy tacy sami - inaczej byłoby strasznie budno.. I tak podejmuję te wybory - bez względu na opinie :) Zawsze wychodzę z założenia : jesli pytasz bądź gotowa na odpowiedź. proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.01.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 czyli co daggulka? Nie masz merbau i bezowych kafelkow z brazowym pasem lecacym wzdluz a jednym - grubym - w poprzek - nie liczysz ise i odpadasz. W ogole nie jestes rozpatrywany jako istota ludzka. Do widzenia . buehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ja mam wprost przeciwne wrażenie - jeśli budujesz nie daj Bóg w W-wie ( tak jakby se kuźwa wybierała miejsce urodzenia) i płacisz glazurnikowi więcej niż 200 pln za 3 tygodnie pracy, to jesteś frajer. Jesli wybierasz dobre mateirały- to jesteś kretyn, bo wszystko jedno byle stało. Jesli zatrudniasz dobre wkipy - to jesteś debil, bo płacisz więcej. To mnie wkurza. . Co kraj to obyczaj - u nas jest akurat odwrotnie a jeśli chodzi o "wyścig szczurów" ... jest na forum i temu nie da się zaprzeczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Chyba przemieszczamy się w innych strefach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Chyba przemieszczamy się w innych strefach we "wnętrzarskich" już się nawet wcale nie przemieszczam, bo się nie kwalifikuję ... w szczegóły wchodzić nie będę, ale coś mi się nie spodobało więc nie bywam lubię wymianę doświadczeń ... a w niej rzeczowe rady nie zawsze związane z aktualną modą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Chyba przemieszczamy się w innych strefach we "wnętrzarskich" już się nawet wcale nie przemieszczam, bo się nie kwalifikuję ... w szczegóły wchodzić nie będę, ale coś mi się nie spodobało więc nie bywam lubię wymianę doświadczeń ... a w niej rzeczowe rady nie zawsze związane z aktualną modą Ja jestem tępa Nie zwracam uwagi czy jak.. Ponadto nie jestem zorientowana w tyrndach mody, więc pewnie też się nie kwalifikuję. Kupuję to co mi się podoba -a to chyba fopas jest czy jak... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.01.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dżizas nefer,Ty masz tyle postów już natrzaskanych , ze musialaś być u wszystkich tu na forum i wszystkie posty zczytałaś ... i na pewno wiesz co a la mode jest... więc proszę Cię... nie ściemniaj! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ściemniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no właśnie - powinno się budować, robić, kupować , dla siebie i to co mi się podoba, a nie to akurat jest trendy - z takiego założenia wychodzę i tego się trzymałam, trzymam i trzymać będę .... acha, nie wspomniałam , że czasem bronię jak lwica swoich wyborów - ale to są moje wybory i nikomu nic do tego a w ogóle to mam gały na zapałki ... trza iść spać z córą ospowatą jedną i drugą i łapki im trzymać coby sie nie rozdrapały dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dżizas nefer, Ty masz tyle postów już natrzaskanych , ze musialaś być u wszystkich tu na forum i wszystkie posty zczytałaś ... i na pewno wiesz co a la mode jest... więc proszę Cię... nie zciemniaj! hehe Nie zciemniam tylko piszę co myślę. Szczerze - takie opinie również mam w poważaniu :) I nie mów do mnie "dżizas" Jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 no właśnie - powinno się budować, robić, kupować , dla siebie i to co mi się podoba, a nie to akurat jest trendy - z takiego założenia wychodzę i tego się trzymałam, trzymam i trzymać będę .... acha, nie wspomniałam , że czasem bronię jak lwica swoich wyborów - ale to są moje wybory i nikomu nic do tego a w ogóle to mam gały na zapałki ... trza iść spać z córą ospowatą jedną i drugą i łapki im trzymać coby sie nie rozdrapały dobranoc Buziaki dla Dziewczyn BIednych - już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 15.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 ściemniaj no przeż piszę - nie ściemniaj! buehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts