Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o so chozi ???

annecy

Recommended Posts

Jak mi sie podoba, to mowie, jak mi sie nie podoba, to nie mowie

u mnie w komentarzach się jeszcze nie wypowiedziała małpa jedna a trochę się znamy... znaczy że brzydko FOCH!

co ja pieprzę... przecież ja nie mam wnętrz jeszcze... wszystko przez to, że jest piątek... czuję zapach weekendu i wódki 8)

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak mi sie podoba, to mowie, jak mi sie nie podoba, to nie mowie

co ja pieprzę... przecież ja nie mam wnętrz jeszcze... wszystko przez to, że jest piątek... czuję zapach weekendu i wódki 8)

a ja czuję zapach palonej klawiatury i pudru w płynie o nutce miętowej , bo nic to że moje dziołchy na ospę wymazane białym ciulstwem poległy ....robotę trza odbębnić i ślęczę przy zestawianiach w domu :evil:

se w święta norrmalnie gwiazde migającą ze światełkami na pół okna wywiesiłam - coby świeciła od ulicy

no rybko ale Ty się nie wygłupiaj. Chyba nikt nie spodziewał się po Tobie niczego innego - festyn, cyrk i niebieskie kafle - cała Daga. Aż idę to zobaczyć 8)

se w święta norrmalnie gwiazde migającą ze światełkami na pół okna wywiesiłam - coby świeciła od ulicy

no rybko ale Ty się nie wygłupiaj. Chyba nikt nie spodziewał się po Tobie niczego innego - festyn, cyrk i niebieskie kafle - cała Daga. Aż idę to zobaczyć 8)

no ba, przeca ja ino wsiowa baba jezdem :roll:

To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję.

No i weź takie coś napisz na forum, to cię zaraz oświecą, że to wiocha ;-)

Tak, jakbym sama tego nie wiedziała ;-)

ja gdzies widzialem takie zdjecie na ktorym wlaciciel (chyba?) powiesil na galezi krasnala - petelka byla fachowa

To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję.

krasnal jest super, ale jak go sama / albo Twoje dzieci/ pomalujecie. :D

Mnie się jeszcze podoba fontanna z żabą 8)

ło matko ... sie przejmujesz :D ... jak ci się marzy to se go postaw :wink: ... jakby mi się marzył to bym se postawiła nie patrząc na nikogo :D

mi to się marzy po bokach tarasu dupna pergola zarośnięta bluszczem cobym się mogła toples latem opalać :oops: ... na razie se mogę pomarzyć bo widać taras ze strony sąsiadów z każdej strony :( :lol:

i se zrobie taką pergolę choćby miało to wyglądać jak wieś śpiewa i tańczy :roll: :D

ło matko ... sie przejmujesz :D ... jak ci się marzy to se go postaw :wink: ... jakby mi się marzył to bym se postawiła nie patrząc na nikogo :D

mi to się marzy po bokach tarasu dupna pergola zarośnięta bluszczem cobym się mogła toples latem opalać :oops: ... na razie se mogę pomarzyć bo widać taras ze strony sąsiadów z każdej strony :( :lol:

i se zrobie taką pergolę choćby miało to wyglądać jak wieś śpiewa i tańczy :roll: :D

to moze zdjecie topless pokaz to ocenimy czy warto budowac pergole :wink:

oraz niebieską łazienkę bez dekorów .... mam - bo mi się tak podoba, bo mam taki kaprys , bo nie stykło kasy

KŁAMIE JAK NAJĘTA!!!! Ma niebieską bo myślała głupia, że jej kabinę prysznicową z niebieskimi szybkami przywiozą hihihihihi 8)

tak, kochany ...ale to mogła być niebieska łazienka z grafitowym pasem w te i nazad oraz wzorzystymi dekorami gdzieniegdzie tudzież złoceniami tak ówcześnie modnymi ...a tak? jest po prostu zwykła niebieska łazienka :wink: :lol:

oraz niebieską łazienkę bez dekorów .... mam - bo mi się tak podoba, bo mam taki kaprys , bo nie stykło kasy

KŁAMIE JAK NAJĘTA!!!! Ma niebieską bo myślała głupia, że jej kabinę prysznicową z niebieskimi szybkami przywiozą hihihihihi 8)

tak, kochany ...ale to mogła być niebieska łazienka z grafitowym pasem w te i nazad oraz wzorzystymi dekorami gdzieniegdzie tudzież złoceniami tak ówcześnie modnymi ...a tak? jest po prostu zwykła niebieska łazienka :wink: :lol:

ja tez mam cala niebieska lazienke - taki ukrainski kolor

Zara, no zara, chwylunia, to pergola z pnączem też nie halo?

O matko, a gdzieś można o tym poczytać, chciałabym być na bieżąco :-)

Nie nie - pergola z bluszczem halo ale wiesz... jak znam tego smoka to naczepia tam kwiatków z bibuły i serpentyn... wszystko zalezy od wersji i wizji :D

Zara, no zara, chwylunia, to pergola z pnączem też nie halo?

O matko, a gdzieś można o tym poczytać, chciałabym być na bieżąco :-)

Nie nie - pergola z bluszczem halo ale wiesz... jak znam tego smoka to naczepia tam kwiatków z bibuły i serpentyn... wszystko zalezy od wersji i wizji :D

i pewnie cekiny no bo musi swiecić - znaczy wzmacniac promienie sloneczne

no , ba ... bedą kwiatki z bibuły, serpentyny, cekiny i jeszcze poupycham wełnę mineralna pozostałą z dachu oraz żółtą i czarną folię co mi też została ...acha, no i wzmocnię pustakami żużlowymi coby się nie przewróciło .... wszystko po to, coby sąsiedzi nie podgladali :roll: