dandi3 16.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jak mi sie podoba, to mowie, jak mi sie nie podoba, to nie mowie u mnie w komentarzach się jeszcze nie wypowiedziała małpa jedna a trochę się znamy... znaczy że brzydko FOCH! co ja pieprzę... przecież ja nie mam wnętrz jeszcze... wszystko przez to, że jest piątek... czuję zapach weekendu i wódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Jak mi sie podoba, to mowie, jak mi sie nie podoba, to nie mowie co ja pieprzę... przecież ja nie mam wnętrz jeszcze... wszystko przez to, że jest piątek... czuję zapach weekendu i wódki a ja czuję zapach palonej klawiatury i pudru w płynie o nutce miętowej , bo nic to że moje dziołchy na ospę wymazane białym ciulstwem poległy ....robotę trza odbębnić i ślęczę przy zestawianiach w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 se w święta norrmalnie gwiazde migającą ze światełkami na pół okna wywiesiłam - coby świeciła od ulicy no rybko ale Ty się nie wygłupiaj. Chyba nikt nie spodziewał się po Tobie niczego innego - festyn, cyrk i niebieskie kafle - cała Daga. Aż idę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 se w święta norrmalnie gwiazde migającą ze światełkami na pół okna wywiesiłam - coby świeciła od ulicy no rybko ale Ty się nie wygłupiaj. Chyba nikt nie spodziewał się po Tobie niczego innego - festyn, cyrk i niebieskie kafle - cała Daga. Aż idę to zobaczyć no ba, przeca ja ino wsiowa baba jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję. No i weź takie coś napisz na forum, to cię zaraz oświecą, że to wiocha Tak, jakbym sama tego nie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję. No i weź takie coś napisz na forum, to cię zaraz oświecą, że to wiocha Tak, jakbym sama tego nie wiedziała ja gdzies widzialem takie zdjecie na ktorym wlaciciel (chyba?) powiesil na galezi krasnala - petelka byla fachowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję. No i weź takie coś napisz na forum, to cię zaraz oświecą, że to wiocha Tak, jakbym sama tego nie wiedziała krasnal jest super, ale jak go sama / albo Twoje dzieci/ pomalujecie. Mnie się jeszcze podoba fontanna z żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję. No i weź takie coś napisz na forum, to cię zaraz oświecą, że to wiocha Tak, jakbym sama tego nie wiedziała ło matko ... sie przejmujesz ... jak ci się marzy to se go postaw ... jakby mi się marzył to bym se postawiła nie patrząc na nikogo mi to się marzy po bokach tarasu dupna pergola zarośnięta bluszczem cobym się mogła toples latem opalać ... na razie se mogę pomarzyć bo widać taras ze strony sąsiadów z każdej strony i se zrobie taką pergolę choćby miało to wyglądać jak wieś śpiewa i tańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To ja siedo czegoś przyznam - chciałabym krasnala w ogrodzie. No chciałabym i co poradzę. Siedziałby sobie pod krzaczkiem i raził po oczach. Taką mam wizję. No i weź takie coś napisz na forum, to cię zaraz oświecą, że to wiocha Tak, jakbym sama tego nie wiedziała ło matko ... sie przejmujesz ... jak ci się marzy to se go postaw ... jakby mi się marzył to bym se postawiła nie patrząc na nikogo mi to się marzy po bokach tarasu dupna pergola zarośnięta bluszczem cobym się mogła toples latem opalać ... na razie se mogę pomarzyć bo widać taras ze strony sąsiadów z każdej strony i se zrobie taką pergolę choćby miało to wyglądać jak wieś śpiewa i tańczy to moze zdjecie topless pokaz to ocenimy czy warto budowac pergole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 oraz niebieską łazienkę bez dekorów .... mam - bo mi się tak podoba, bo mam taki kaprys , bo nie stykło kasy KŁAMIE JAK NAJĘTA!!!! Ma niebieską bo myślała głupia, że jej kabinę prysznicową z niebieskimi szybkami przywiozą hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 oraz niebieską łazienkę bez dekorów .... mam - bo mi się tak podoba, bo mam taki kaprys , bo nie stykło kasy KŁAMIE JAK NAJĘTA!!!! Ma niebieską bo myślała głupia, że jej kabinę prysznicową z niebieskimi szybkami przywiozą hihihihihi tak, kochany ...ale to mogła być niebieska łazienka z grafitowym pasem w te i nazad oraz wzorzystymi dekorami gdzieniegdzie tudzież złoceniami tak ówcześnie modnymi ...a tak? jest po prostu zwykła niebieska łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 oraz niebieską łazienkę bez dekorów .... mam - bo mi się tak podoba, bo mam taki kaprys , bo nie stykło kasy KŁAMIE JAK NAJĘTA!!!! Ma niebieską bo myślała głupia, że jej kabinę prysznicową z niebieskimi szybkami przywiozą hihihihihi tak, kochany ...ale to mogła być niebieska łazienka z grafitowym pasem w te i nazad oraz wzorzystymi dekorami gdzieniegdzie tudzież złoceniami tak ówcześnie modnymi ...a tak? jest po prostu zwykła niebieska łazienka ja tez mam cala niebieska lazienke - taki ukrainski kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 zenek ...mój kolor łazienki raczej określiłabym na błękitnoniebieskośćwieśniackochabrowa wpadająca gdzieniegdzie w róż majtkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 zenek ...mój kolor łazienki raczej określiłabym na błękitnoniebieskośćwieśniackochabrowa wpadająca gdzieniegdzie w róż majtkowy aha , tez ladny, chciaz jak facet to znam dwa kolory jano niebieski i ciemno niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 tak, zenek ...ja wiem ... dla mojego chopa te kafelki też były tylko "niebieskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 tak, zenek ...ja wiem ... dla mojego chopa te kafelki też były tylko "niebieskie" no tak jak zapytamy piec kobiet jaki to kolor to sie okaze ze jest szesc kolorow. Faceci sa wzrokowcami -wiedza lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.01.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Zara, no zara, chwylunia, to pergola z pnączem też nie halo? O matko, a gdzieś można o tym poczytać, chciałabym być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Zara, no zara, chwylunia, to pergola z pnączem też nie halo? O matko, a gdzieś można o tym poczytać, chciałabym być na bieżąco Nie nie - pergola z bluszczem halo ale wiesz... jak znam tego smoka to naczepia tam kwiatków z bibuły i serpentyn... wszystko zalezy od wersji i wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenek_akcent 16.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Zara, no zara, chwylunia, to pergola z pnączem też nie halo? O matko, a gdzieś można o tym poczytać, chciałabym być na bieżąco Nie nie - pergola z bluszczem halo ale wiesz... jak znam tego smoka to naczepia tam kwiatków z bibuły i serpentyn... wszystko zalezy od wersji i wizji i pewnie cekiny no bo musi swiecić - znaczy wzmacniac promienie sloneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.01.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 no , ba ... bedą kwiatki z bibuły, serpentyny, cekiny i jeszcze poupycham wełnę mineralna pozostałą z dachu oraz żółtą i czarną folię co mi też została ...acha, no i wzmocnię pustakami żużlowymi coby się nie przewróciło .... wszystko po to, coby sąsiedzi nie podgladali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts