Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o so chozi ???

annecy

Recommended Posts

no , ba ... bedą kwiatki z bibuły, serpentyny, cekiny i jeszcze poupycham wełnę mineralna pozostałą z dachu oraz żółtą i czarną folię co mi też została ...acha, no i wzmocnię pustakami żużlowymi coby się nie przewróciło .... wszystko po to, coby sąsiedzi nie podgladali :roll:

to nie lepiej otworzyc tylko okno i lezec przy otwartym , szkoda zachodu aby wszystko z chaty wyniesc i postawic tak samo na zewnatrz

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Prawde mowiac, ja tylko rozumiem temat watku ale tak jak weszlam to nie wiem o co tu chodzi? :lol:

Kazdy buduje dla siebie.

Ja akurat lubie ogladac wnetrza w galerii lub dziennikach budowy. Ale wszedzie jestem tylko gosciem, nie wyrocznia.

Jak mi sie podoba, to mowie, jak mi sie nie podoba, to nie mowie, bo wiem, ze to tylko moje subiektywne odczucia. A nie zaleznie od tego, czy to domek skromniejszy czy wypasiona rezydencja to zawsze czyjis dom, czyjes wymarzone miejsce na ziemi. Ktos tam wlozyl cale serce i wszystkie swoje mozliwosci.

Radosc wlasciciela domu za 500.000. i tego za 5.000.000. jest taka sama.

No i po co to oceniac. Radosc to radosc. Mozliwosci sa tylko inne.

A nie zawsze tak jest, ze jak ktos ma mniej to glupi lub leniwy, a ten co ma duzo, to zaraz zlodziejem jest. Zycie ruznie sie ludziom uklada. Lepiej nie oceniac i nie osadzac, bo nikt nie wie co go jutro czeka.

A ten strach o ktorym piszecie to ja tez nie rozumiem. Co to znaczy strach sie odezwac? :roll:

Zastanowcie sie lepiej czy To cos, albo ten ktos kto ten strach w Was zbudza wart jest tego starchu, :wink: to po pierwsze a po drugie czy ten strach czasami nie pochodzi z Was samych i to gdzies w srodku nalzy go zwalczac a nie na zewnatrz. :wink:

No to ja tyle o strachu i budowie.., choc powtarzam, ze dalej nie wiem o co Wam chodzilo. :D

Byc moze z gruszki sie urwalam. :lol:

i również za to, co tu napisałaś - kocham Cię, Zeljko 8)

bo wszyscy by tylko krytykowali i krytykowali, a człowiek czasem coś napisze, bo chciałby, żeby pochwalili .. :oops:

zboczyliśmy z tematu trochę ... przyznam szczerze, że ja nigdy nie byłam dobra w tym, co modnego a co nie, wenge i inne kolorki to dla mnie czarna magia, ale jak odwiedzam znajomych to widzę, że oni doskonale wiedzą lub wiedzieli.

Za to oni - jak im zaczynam o Dwudziestoleciu Międzywojennym lub krzesełkach Thoneta - też mrugają podobnie oczami ... :roll: