cchannelii 27.10.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Czy powinienem obawiać się wylewania podłogi. (ta warstwa ostateczna nz styropian i rury) Temteratura nie jest zachęcająca !!! Bez zalania tego nie dam rady robić poddasz . Co robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 27.10.2003 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Gdyby mi bardzo zależało, ale tak bardzo, to postawiłbym kozę (100 zł w Castorama) i już. Aha, pod warunkiem, że są okna, lub można je czymś przysłonić. Z tego co wiem, najważniejsze są pierwsze dwa, trzy dni. Może nawet szybciej. No i w kozie, rzecz jasna, bym napalił, a nie tylko postawił. Gdyby miał kto wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 28.10.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 do -3 nic złego sie nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 28.10.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Qurczę ja bym nie ryzykowała W ubiegłym roku mój ojciec przy podobnych temperaturach zalał podjazd, wszystko na noc obłożył foliami a rano popękało i musiał skuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek 28.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ja robiłem wylewki jakos w marcu , tyle że pilnowałem żeby temperatura w pomieszczeniu nie spadła poniżej 5 C . Dobrze Ci radzą , jeśli temperatura w pomieszczeniu jest ryzykowna to podłącz koze albo grzej konwektorem , radzę utrzymac temperature min. przez tydzień . Są też specjalne dodatki do betonu wylewanego prz nskich temperaturach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiebok 28.10.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Specjalne dodatki do betonu rozwiążą problem. Nic złego nie powinno się stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts