pbojakow 16.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam, czy ktoś może mi polecić solidnego hydraulika i kierownika budowy. Budujemy w okolicach Borzęcina, Babic Starych/ k. Warszawy. Może ktoś z forumowiczów buduje w tej okolicy? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 16.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam, czy ktoś może mi polecić solidnego hydraulika i kierownika budowy. Budujemy w okolicach Borzęcina, Babic Starych/ k. Warszawy. Może ktoś z forumowiczów buduje w tej okolicy? dzięki Widze, że nowy forumowicz. Rada taka, że jak szukasz kogoś z fachowców z okolicy to poczytaj, popytaj na Forum Grupy Stare Babice http://forum.muratordom.pl/grupa-stare-babice,t15253-9900.htm. Ja wykańczam (siebie) w okolicy. Kierownika swojego nie polecam. Hydraulika jak najbardziej. Kilku forumowiczów z niego korzystało. Namiary też mam z forum. Ceny standardowe a nawet poniżej średniej. Facet super terminowy, a po zakończeniu prac jak mi coś nie pasowało, jakies regulacje, przeróbki - jest na każdy telefon (jest z Błonia więc ma niedaleko do nas). I nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Nie pierdzieli, ze się nie da tylko robi. Przy insatlacjach preferuje PEX-Al-PEX ale jak chcesz to wode robi także w innych możliwyych technikach. Pan Zbyszek Kowalewski - 607 385 951. Jakby co to powołaj się na Mariusza z Zielonek Parceli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 18.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Również polecam tego hydraulika - u mnie poprawiał po partaczu. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro11 19.01.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Instalacje Hydrauliczne i Gazowe Firma zajmuje się wszelkimi instalacjami hydraulicznymi i gazowymi. Posiadamy wieloletnie doświadczenie. Jesteśmy solidną, kompetentną i fachową firmą. Wykonujemy nowoczesne, zaawansowane systemy. Wykonujemy:-instalacje w miedzi, plastiku i stali-instalacje sanitarne wodno-kanalizacyjne -instalacje gazowe-instalacje C.O.-instalacje ogrzewania podłogowego-instalacje solarne-biały montaż-montaż i naprawa kotłów C.O-konserwacja, modernizacja, naprawa instalacji-oraz inne prace instalacyjne Kontakt: M.SmolarczykTel. 606728217[email protected] PS: Pracujemy w tej okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts