Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

czy ktoś może mi polecić solidnego hydraulika i kierownika budowy.

Budujemy w okolicach Borzęcina, Babic Starych/ k. Warszawy. Może ktoś z forumowiczów buduje w tej okolicy?

dzięki

Widze, że nowy forumowicz. Rada taka, że jak szukasz kogoś z fachowców z okolicy to poczytaj, popytaj na Forum Grupy Stare Babice http://forum.muratordom.pl/grupa-stare-babice,t15253-9900.htm.

Ja wykańczam (siebie) w okolicy. Kierownika swojego nie polecam. Hydraulika jak najbardziej. Kilku forumowiczów z niego korzystało. Namiary też mam z forum. Ceny standardowe a nawet poniżej średniej. Facet super terminowy, a po zakończeniu prac jak mi coś nie pasowało, jakies regulacje, przeróbki - jest na każdy telefon (jest z Błonia więc ma niedaleko do nas). I nie ma dla niego rzeczy niemożliwych. Nie pierdzieli, ze się nie da tylko robi.

Przy insatlacjach preferuje PEX-Al-PEX ale jak chcesz to wode robi także w innych możliwyych technikach.

Pan Zbyszek Kowalewski - 607 385 951. Jakby co to powołaj się na Mariusza z Zielonek Parceli.

Instalacje Hydrauliczne i Gazowe

Firma zajmuje się wszelkimi instalacjami hydraulicznymi i gazowymi. Posiadamy wieloletnie doświadczenie. Jesteśmy solidną, kompetentną i fachową firmą. Wykonujemy nowoczesne, zaawansowane systemy.

Wykonujemy:

-instalacje w miedzi, plastiku i stali

-instalacje sanitarne wodno-kanalizacyjne

-instalacje gazowe

-instalacje C.O.

-instalacje ogrzewania podłogowego

-instalacje solarne

-biały montaż

-montaż i naprawa kotłów C.O

-konserwacja, modernizacja, naprawa instalacji

-oraz inne prace instalacyjne

Kontakt: