mpak 16.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 WitamPoszukuję projektu domku na działkę pracowniczą. Powierzchnia zabudowy - do 35m2, wysokość 5m przy dachu stromym, taras 12m2 - takie są wytyczne i chciałabym je najlepiej wykorzystać.Chciałabym, aby na dole był pokój, kuchnia, łazienka, kominek, a na górze 2 pokoiki + balkon. Moja działka ma 18m szerokości (północ, południe) i 25m długości (wschód zachód).Szambo mam zrobione na północnym-wschodzie, a bramę na północnym-zachodzie. Przeglądałam wiele katalogów z projektami, ale niestety projektów takich domków nie znalazłam. Błagam o pomoc, może ktoś ma taki projekt, albo gdzieś widział ? Pozdrawiam i liczę na jakiś odzew ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaas 20.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam- podłączę się do tematuJa również poszukuję projektu bardzo małego domku w technologii murowanej - powierzchnia zabudowy - 25m2 z użytkowym podaszem (z możliwością rozbudowy za jakiś czas).Czy nikt nie buduje takich "maluszków"???Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi601 20.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 takie coś ze studia atrium może? http://studioatrium.pl/projekt-domu-GLX-23,22,61,opis.html albo tu:http://pprojekt.pl/index.php?p=szukaj&p_od=&p_do=40&rdz%5B%5D=0&podd%5B%5D=0&szer=&gar%5B%5D=-&r=2&o=1 http://www.projekty.ign.com.pl/?p=szukaj&pokaz=1&kondygnacje=0&pow_od=40&pow_do=60&order=2&direct=1 mam nadzieje że zapamiętało moje wyszukiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpak 20.01.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzięki za podanie linków; niestety te projekty nie spełniają dozwolonych rozmiarów domków na działki pracownicze: I tak w domku z pierwszego linku- powierzchania zabudowy OK, ale wysokość domku za duża o ok. 1m. Domki z 2 i 3 linku - powierzchnie zabudowy domków zdecydowanie za duże. 35m2 - to dozwolona maksymalna powierzchnia zabudowy, a nie powierzchnia użytkowa ! Może jeszcze ktoś coś znajdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alaas 21.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja również bardzo dziękuję. Wszystkie projekty z użytkowym poddaszem są ok, ale powierzchni zabudowy - 25m2 nie mogę przekroczyć. Szukam dalej może jeszcze ktoś pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudzielec 02.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mam ten sam problem i te same parametry z linkow powyzej mozna by bylo chyba przystosowac projekty niektorych garaży,są ciekawe....a tak wogóle to do budowy na działce pracowniczej nie potrzeba projektu,ja już myślę żeby porozmawiać z jakimś budowlańcem ,żeby postawił coś na kształt budynku gospodarczego o wymiarach np.6-4(moj ogrod działkowy jest w mieście i obowiązuje mnie 25 m),ale oczywiście pośledzę na forum,może coś ktoś podpowie,bo dzisiaj przejrzałam już nie wiem ile stron w necie i mówiąc szczerze oprócz drogich domków drewnianych nic nie znalazłam,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arch-bartek 03.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam Mogę zaproponować projekt takiego mini domku. Zrobimy go wspolnie według wszystkich ograniczeń na Państwa ogródku. Polecam kontaktBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts