zorrinka 16.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 witam,jestem na etapie wyboru okien proszę o poradę wszystkich który mieli cos do czynienia z ww. firmami, jakieś opinie, wskazówki...Oferta jednej i drugiej firmy jest interesująca i zbliżona.W związku z tym pozostaje mi tylko dokonanie wyboru i chciałam poznać Wasze zdanie na temat tych dwóch firm. Liczę na Waszą pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 16.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Poczytaj tu: http://forum.muratordom.pl/trojmiasto-biala-lista-wykonawcow,t61774.htm Ja śmiało polecam Avante - bo mam - i jedną z najlepszych ekip w trakcie budowy - Megabud z Rumii i pana Michała Michnowicza. Zamawiałem u nich okna, drzwi wewnętrzne, 1 szt. Gerdy oraz bramę garażową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts