Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Domek marzeń APS119

Recommended Posts

ok. jak narazie troche przestuj no oprocz tego ze narzeczony powoli robi sufity podwieszane. dzis bylismy wybierac halogeny. ale te co mi sie podobaja kosztuja 90zl szt. na allegro znalazlam podobne za 49zl. wstawie zdjecie

http://img443.imageshack.us/img443/7509/k046ab5.jpg

http://img443.imageshack.us/img443/k046ab5.jpg/1/w500.png

• 1 month później...
spoko, nic sie nie stalo. kuchnia nie nalezy do najwiekszych ale da sie przezyc:) my jeszcze ja pomniejszylismy bo chcielismy szafe przesuwna w wiatrołapie. jezeli chciałabys powiekszyc kuchnie bynajmniej optycznie to trzeba odpuscic sobie sciane pomiedzy kuchnia a salonem jednakze my nie polecamy bo "robisz cos w kuchni to wszyscy widza", "mleko wykipi na piec i nie ciekawie pachnie w calym domu" wiec poprostu niepolecamy. a co do zdjec to mam jakies ale nie da rady nic sie polapac gdzie co i jak. jak by byly moze meble to bardziej by to bylo widac ale teraz no niestety nic to nie da:( domek polecamy i nie masz sie co zastanawiac:)

Witam,

Trochę pokombinowałam i zmieniłam agnie-cha Twój post w komentarzach i usunęłam ten z dziennika.

Mam nadzieję, że się dziewczyny nie pogniewacie :D

pozdrawiam

Edzia

A przy okazji ewunia 1027 fajny domek budujesz :D

Dzięki EDZIA

ewunia 1027 popieram w 100 % to, że kuchnia ma być zamknięta i już

dlatego wybieramy projekt już pół roku i nic jak kuchnia zamknięta to coś innego nie tak w większości projektów hol ma np 16-20 m powierzchni a kuchni 9 .

jak tu funkcjonować normalnie , mam wrażenie że domy są teraz dla ludzi żywiących się na mieście bądż z puszki.

w mgprojekt mają świetne domki ale te kuchnie maleńkie a jak jest większa (13m wielkie mi halo) to salon ma 50 m, hol 20 po co mi taka hala sportowa?

Ciężka sprawa w apsach są super wykorzystane kąciki wszelakie takie mam wrażenie..............

my tez dosc dlugo wybieralismy projekt. juz mielismy wybrany cieply poranek ale ten dom przebil wszystkie. przedyskutowalismy wszystkie za i przeciw i naprawde lepszego domu nie znalezlismy. kuchnia mala ale da sie przezyc ale lazienka na gorze wszystko nadrobi, jest ogromna :) i tu masz racje ze wszystkie domy to praktycznie sa na pokaz poprostu musza ladnie wygladac zeby cieszyly oko tylko ze nie sa dosc praktyczne. a ten domek ma cos w sobie takiego milego, cieplego i ma wszystko na swoim miejscu ahhh jest cudowny :wink:

agnie-cha niestety mamy troche klopoty z firma od tynkow i nikt nie moze wchodzic na budowe wiec jak narazie obejrzenie domu jest nie mozliwe; przykro mi :( ale jest jeszcze kilka osob na forum ktore buduja ten dom wiec moze ktoras z tych osob bedzie w stanie oprowadzic was po swoim domu :)

pozdrawiam :wink:

My jesteśmy na etapie kładzenia dachówki na zewnątrz i kończymy elektrykę w środku. Budowę zaczęliśmy we wrześniu zeszłego roku. Domek w środku troszkę zmieniliśmy. Najwiękdze zmiany są na górze. Poniżej zrobiony na szybko rzut góry ( zlikwidowaliśmy jedną łazienkę i zmienilismy miejsce dużej łazienki- będzie od frontu budynku z drzwiami balkonowymi) - zresztą zobaczcie sami.

http://images46.fotosik.pl/89/67f96207771214f6med.jpg

niezapominajka567 jesli moge spytac ile was wyniosla sama dachowka??? ciekawe to rozmieszczenie pokoji ale my wolimy to co mamy :) myslimy ze w przyszlosci postaramy sie o dwojke dzieci wiec musimy miec trzy pokoje:) nie robilismy tez zadnej garderoby jak co to kiedys sobie ja zrobimy. i chyba tez zrezygnujemy z veluxow bo ludzie mieszkajacy w blokach czy w domkach jednorodzinnych nie maja i zyja. a co planujecie zrobic w pomieszczeniu nad garazem?? :)

• 3 weeks później...