Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gadaj se zdrow. Kto nie chcial nosic teczki musi nosic woreczki.

:D

dajesz do zrozumienia , ze worki na brudy sa mniejsze na pokladzie samolotu?

Czemu Nie, Doktorze ? :D

U nas nieliczne "rodziny kosmonautyki cywilnej" też mają takie ulgi.

Gadaj se zdrow. Kto nie chcial nosic teczki musi nosic woreczki.

dajesz do zrozumienia , ze worki na brudy sa mniejsze na pokladzie samolotu?

Czemu Nie, Doktorze ? :D

U nas nieliczne "rodziny kosmonautyki cywilnej" też mają takie ulgi.

w juesie, zwiazki zawodowe "kosmonautyki cywilnej" maja wieksze "benyfity" .

bilety do teatru, opery i tu juz zazdrosc blokuje wypowiedzenie fil...e ee , dusze sie. :lol:

Jeszcze raz skladam wyrazy podziwu dla pilota , ktory jest nie tylko swietnie wyszkolony ( Air Force ) ale i mial przeblysk geniuszu .

Gratulacje dla calej zalogi, ktora zapanowala nad sytuacja ( bo lekka panika jednak byla )

Ciesze sie, ze wszyscy wyszli z tego calo a akcja ratownicza byla blyskawiczna :D

Tym wszystkim. ktorzy tak tu tlumnie przylaczyli sie do tematu - rowniez serdecznie gratuluje ! Piekny dowod p r a w d z i w e j bezinteresownosci charakteru - trudno byloby uwierzyc gdyby nie mozna bylo sobie po prostu zobaczyc i poczytac.

Dla wyjasnienia - co innego architektura domu i zagospodarowanie przestrzeni badz co badz publicznej a co innego meble w czyjes kuchni lub lazience :D

I piloci lotnictwa cywilnego tworza jedne z najsilniejszych zwiazkow zawodowych w USA - tak dla informacji. :D kazda linia ma wlasne zwiazki :D

W imieniu własnym i całej rzeszy moich kolegów od kształtowania przestrzeni publicznej dziękuje za wsparcie. :D

Swoją drogą nie wiedziałem , że w Ameryce jest aż taka specjalizacja wśród architektów.

U nas niestety nie ma, tak jak w Ameryce, kierunku "Architektura kuchni i łazienek" oraz "Architektura domu" - pewnie szkoda. :p :p

ZSAP i ZPAP nie jest co prawda tak prężną organizacją, jak "rodziny lotnicze", niemniej pozdrawiają zawodowe związki lotnicze Ameryki.

:D :D

już wiem dlaczego ja to tak lubię czytać -

taka podświadoma wdzięczność, że mnie to nie spotkało :lol:

składam wyrazy jako ja i jako członkini (?) rodziny portowców, pocztowców, lekarzy, kolejarzy, weterynarzy i psychologów :lol:

Jezeli ktos ma nieuleczalne kompleksy wobec USA i musi dawac temu wyraz

nawet tutaj to prosze bardzo :D

Zeby dolac oliwy na ten butwiejacy mechanizm, ktory glownie sie tym zajmuje to dodam ze moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni

najlepiej na swiecie. :D

Zochna , czyżbyś miała jakie nieuleczalne kompleksy wobec Ameryki ?? :o

Wstydź się :p :p :p

moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni

najlepiej na swiecie.

Prawda!

W przeciwieństwie do niektórych emigrantek z Polski.

Jezeli ktos ma nieuleczalne kompleksy wobec USA i musi dawac temu wyraz

nawet tutaj to prosze bardzo :D

coz za glaltowny zwrot i samokrytyka. jestem zadziwiony.

Zeby dolac oliwy na ten butwiejacy mechanizm, ktory glownie sie tym zajmuje to dodam ze moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni

najlepiej na swiecie. :D

nic nowego, dlatego G. Krzak zostal Prezydentem. 8)

ps. nastaly czarne czasy to i odpowiedni prezydent.

Zochna , czyżbyś miała jakie nieuleczalne kompleksy wobec Ameryki ?? :o

Wstydź się :p :p :p

tak. wstydzę się.

i mój pies też ryczy po kątach , że mógł lepiej trafić.

ale okazuję się ,że są uleczalne :D

niektóre posty działają jak najlepsza terapia.

A Ty Wojtku ? Masz ? :p

"Zeby dolac oliwy na ten butwiejacy mechanizm, ktory glownie sie tym zajmuje to dodam ze moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni najlepiej na swiecie."

dobre - lepsze - Niemieckie

złe - gorsze - Radzieckie

Zamiast się pętać, gdzie Cię nie posiali, po jakichś operach, teatrach i filharmoniach postudiuj jaką historię awiacji...

Albo se w google znajdź kto bierze medale w zawodach lotniczych...

:roll:

Adam M.

Tak Zosiu!

Mam okropne kompleksy.

Są tak wielkie, że gdybym chciał je opisać jednym słowem, musiałbym się bardzo brzydko wyrazić.

Nie znoszę radia i czarnych głosów, mam wstręt do amerykańskich pilotów, nawet Windowsa i OS/2 nie cierpię.

A jak sobie pomyślę , że w Ameryce jeżdżą na koniach i zarządzają zasobami ludzkimi, to nawet nie chce mi się strzelać do tych polskich zajęcy, że o chadzaniu do filharmonii nie wspomnę.

Tylko forum mnie uleczyć jeszcze może i świadomość, że już sam pobyt w USA może uczynić każdego miernego człowieczka bardzo mądrym a jednocześnie jego rodaków głupimi burakami.

Najbardziej jednak chciałbym skończyć "wydział architektury kuchni i łazienki" w NY, nie musiałbym się wówczas męczyć z zagospodarowaniem przestrzeni publicznej, robiłbym sobie spokojnie w niepublicznej.

ja pier..... , a ja mialem taki szacunek do Twojej osoby...... a tu prosze , luka w wyksztalceniu "wydział architektury kuchni i łazienki".

.......w ameryce gwarantowany "impiczment" z tytulu NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM.

Ach tak, medale na zawodach awiacji.....oczywiscie, to Polacy sa najlepsi na

swiecie . :D

Sa tak swietni, ze w nadzieii na takie wlasnie komentarze napisalam ten post - i nie rozczarowalam sie :D

A pilotowi ktory tak wodowal Airbusa bez silnikow ze ten pozostal caly, na rzece na ktorej ruch jest jak na Marszalkowskiej ,zalodze i pasazerom szczerze gratuluje ! To bylo naprawde niezwykle. :D

Ach tak, medale na zawodach awiacji.....oczywiscie, to Polacy sa najlepsi na

swiecie . :D

Sa tak swietni, ze w nadzieii na takie wlasnie komentarze napisalam ten post - i nie rozczarowalam sie :D

A pilotowi ktory tak wodowal Airbusa bez silnikow ze ten pozostal caly, na rzece na ktorej ruch jest jak na Marszalkowskiej ,zalodze i pasazerom szczerze gratuluje ! To bylo naprawde niezwykle. :D

czyli nie takie glupie buraki. 8)

ludzie som, choc nie w ameryce.

ale slepe ciemniaki, to wnioskuje z ruchu.

ps. oczywiscie nie gazetami , tylko na rzece.