WhyNot 17.01.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 + radio. ps. o dziwo dobre jest z czarnym glosem , ale nie maryjnym..... co mnie bardzo zasmuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.01.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Gadaj se zdrow. Kto nie chcial nosic teczki musi nosic woreczki. dajesz do zrozumienia , ze worki na brudy sa mniejsze na pokladzie samolotu? Czemu Nie, Doktorze ? U nas nieliczne "rodziny kosmonautyki cywilnej" też mają takie ulgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Twoja sprawa co cie zasmuca Zapewne jeszcze niejedno cie za -smuci Och, specjalista od wysmakowanych kuchni - mala rzecz a zawsze cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 17.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Gadaj se zdrow. Kto nie chcial nosic teczki musi nosic woreczki. dajesz do zrozumienia , ze worki na brudy sa mniejsze na pokladzie samolotu? Czemu Nie, Doktorze ? U nas nieliczne "rodziny kosmonautyki cywilnej" też mają takie ulgi. w juesie, zwiazki zawodowe "kosmonautyki cywilnej" maja wieksze "benyfity" . bilety do teatru, opery i tu juz zazdrosc blokuje wypowiedzenie fil...e ee , dusze sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 - mala rzecz a zawsze cieszy. O!Wyznania erotyczne złotoustej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jeszcze raz skladam wyrazy podziwu dla pilota , ktory jest nie tylko swietnie wyszkolony ( Air Force ) ale i mial przeblysk geniuszu . Gratulacje dla calej zalogi, ktora zapanowala nad sytuacja ( bo lekka panika jednak byla ) Ciesze sie, ze wszyscy wyszli z tego calo a akcja ratownicza byla blyskawiczna Tym wszystkim. ktorzy tak tu tlumnie przylaczyli sie do tematu - rowniez serdecznie gratuluje ! Piekny dowod p r a w d z i w e j bezinteresownosci charakteru - trudno byloby uwierzyc gdyby nie mozna bylo sobie po prostu zobaczyc i poczytac. Dla wyjasnienia - co innego architektura domu i zagospodarowanie przestrzeni badz co badz publicznej a co innego meble w czyjes kuchni lub lazience I piloci lotnictwa cywilnego tworza jedne z najsilniejszych zwiazkow zawodowych w USA - tak dla informacji. kazda linia ma wlasne zwiazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 W imieniu własnym i całej rzeszy moich kolegów od kształtowania przestrzeni publicznej dziękuje za wsparcie. Swoją drogą nie wiedziałem , że w Ameryce jest aż taka specjalizacja wśród architektów. U nas niestety nie ma, tak jak w Ameryce, kierunku "Architektura kuchni i łazienek" oraz "Architektura domu" - pewnie szkoda. ZSAP i ZPAP nie jest co prawda tak prężną organizacją, jak "rodziny lotnicze", niemniej pozdrawiają zawodowe związki lotnicze Ameryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 już wiem dlaczego ja to tak lubię czytać - taka podświadoma wdzięczność, że mnie to nie spotkało składam wyrazy jako ja i jako członkini (?) rodziny portowców, pocztowców, lekarzy, kolejarzy, weterynarzy i psychologów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jezeli ktos ma nieuleczalne kompleksy wobec USA i musi dawac temu wyraz nawet tutaj to prosze bardzo Zeby dolac oliwy na ten butwiejacy mechanizm, ktory glownie sie tym zajmuje to dodam ze moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni najlepiej na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne. najbardziej na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Zochna , czyżbyś miała jakie nieuleczalne kompleksy wobec Ameryki ?? Wstydź się moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni najlepiej na swiecie. Prawda! W przeciwieństwie do niektórych emigrantek z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 17.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Jezeli ktos ma nieuleczalne kompleksy wobec USA i musi dawac temu wyraz nawet tutaj to prosze bardzo coz za glaltowny zwrot i samokrytyka. jestem zadziwiony. Zeby dolac oliwy na ten butwiejacy mechanizm, ktory glownie sie tym zajmuje to dodam ze moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni najlepiej na swiecie. nic nowego, dlatego G. Krzak zostal Prezydentem. ps. nastaly czarne czasy to i odpowiedni prezydent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Zochna , czyżbyś miała jakie nieuleczalne kompleksy wobec Ameryki ?? Wstydź się tak. wstydzę się. i mój pies też ryczy po kątach , że mógł lepiej trafić. ale okazuję się ,że są uleczalne niektóre posty działają jak najlepsza terapia. A Ty Wojtku ? Masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 17.01.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 "Zeby dolac oliwy na ten butwiejacy mechanizm, ktory glownie sie tym zajmuje to dodam ze moim zdaniem amerykanscy piloci sa wyszkoleni najlepiej na swiecie." dobre - lepsze - Niemieckie złe - gorsze - Radzieckie Zamiast się pętać, gdzie Cię nie posiali, po jakichś operach, teatrach i filharmoniach postudiuj jaką historię awiacji... Albo se w google znajdź kto bierze medale w zawodach lotniczych... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ja mam. Mogę poryczeć z Twoimi psami, Zosiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 17.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Tak Zosiu! Mam okropne kompleksy. Są tak wielkie, że gdybym chciał je opisać jednym słowem, musiałbym się bardzo brzydko wyrazić.Nie znoszę radia i czarnych głosów, mam wstręt do amerykańskich pilotów, nawet Windowsa i OS/2 nie cierpię. A jak sobie pomyślę , że w Ameryce jeżdżą na koniach i zarządzają zasobami ludzkimi, to nawet nie chce mi się strzelać do tych polskich zajęcy, że o chadzaniu do filharmonii nie wspomnę.Tylko forum mnie uleczyć jeszcze może i świadomość, że już sam pobyt w USA może uczynić każdego miernego człowieczka bardzo mądrym a jednocześnie jego rodaków głupimi burakami.Najbardziej jednak chciałbym skończyć "wydział architektury kuchni i łazienki" w NY, nie musiałbym się wówczas męczyć z zagospodarowaniem przestrzeni publicznej, robiłbym sobie spokojnie w niepublicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 17.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 ja pier..... , a ja mialem taki szacunek do Twojej osoby...... a tu prosze , luka w wyksztalceniu "wydział architektury kuchni i łazienki". .......w ameryce gwarantowany "impiczment" z tytulu NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ach tak, medale na zawodach awiacji.....oczywiscie, to Polacy sa najlepsi na swiecie . Sa tak swietni, ze w nadzieii na takie wlasnie komentarze napisalam ten post - i nie rozczarowalam sie A pilotowi ktory tak wodowal Airbusa bez silnikow ze ten pozostal caly, na rzece na ktorej ruch jest jak na Marszalkowskiej ,zalodze i pasazerom szczerze gratuluje ! To bylo naprawde niezwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WhyNot 17.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Ach tak, medale na zawodach awiacji.....oczywiscie, to Polacy sa najlepsi na swiecie . Sa tak swietni, ze w nadzieii na takie wlasnie komentarze napisalam ten post - i nie rozczarowalam sie A pilotowi ktory tak wodowal Airbusa bez silnikow ze ten pozostal caly, na rzece na ktorej ruch jest jak na Marszalkowskiej ,zalodze i pasazerom szczerze gratuluje ! To bylo naprawde niezwykle. czyli nie takie glupie buraki. ludzie som, choc nie w ameryce. ale slepe ciemniaki, to wnioskuje z ruchu. ps. oczywiscie nie gazetami , tylko na rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Polacy sa dobrzy w szybowcach i akrobacji , ale nie sa jedyni I sa to raczej medale na otarcie lez wobec tego co sie dzieje w polskim lotnictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts