cchannelii 27.10.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ile trzeba zapłacić za przyzwoite drzwi wewnętrzne. Ościeżnica (hmmm.... nie znam fachowej nazwy) na zachodzić na mur.I jeszcze jedno. Stolaż za drzwi zewnętrzne dwuskrzydłowe o wysokości 2.30 chce 6000 zł. To dużo, małop czy w sam raz ?????Chcę jeszcze zamówić schody i nie wiem ile się spodziewać. Drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja kupilam bardzo przyzwoite gotowe drzwi drewniane zewnętrzne ocieplane str. gr 5 cm za 1900 zł i dotego bardzo estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Drzwi drzwiom nie równe, jeden stopień w schodach drewnianych to od 100 do.....PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 27.10.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ja kupiłam dzrzwi wewnętrzne za 450 zł (sosna klejona, surowa) + 150 zł za malowanie z bejcą na dowolny kolor. Właśnie je odebrałam - są śliczne - gładkie jak plastik, i kolor mi dobrali. A pomalowanie ościeżnic - gratis. Do drzwi jeszcze muszę wstawić klamkę i oszklić. Mała firemka w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts