grave 16.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Odradzam firmę MIM ([email protected]) z Wesołej, chyba że macie cholerną cierpliwość do takich ludzi, ja straciem je pryz nich! Od zamówienia do realizacji bez mała 3 miesiące!!!!! co inne firmy maks. zrobią w tydzień. Beznadziejna sprawa, od początku szło im jak krew z nosa, wykonawca przyjeżdzał nieprzygotowany bez rysunków itp. Projektowanie tez nie jest ich najmocnieszą stroną...najlepiej samemu wiedziec co sie chce dokładnie, bo na ich kreatywność trudno liczyć. Tak więc suma sumarum: NEVER MORE !!!! i nikomu nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.03.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 ...gwoli uzupełnienia, kominek jest krzywy od góry,wklęsły od środka, szpachla idzie "falami", a malować nie chcą. Dwa razy szpachlowali i g... zrobiili Po prostu SHIT totalny i przestrzegam przed nimi absolutnie, cobyście zaoszczędzili zdrowia. Czemu musiałem na nich trafić????!!!! odpowiedż, akurat mieli ten wkład ,jaki chciałem i byli z W-wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts