Senpo 01.08.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Swoja drogą to nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim rozwiązaniem sprawy jak pralka w szafie,musze przyznać że jest to bardzo ciekawe,tylko ze trzeba wszystko dobrze wymierzyć,żeby potem nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 05.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dorzucam inspiracjehttp://3.bp.blogspot.com/_XbRnr0KgVvc/TKHLBQ7zAnI/AAAAAAAADwk/cnGsuIOtQAQ/s1600/pralnia+w+szafie.jpg więcej zdjęć TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellezza_pl 05.07.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Myślę, że to świetny pomysł. Mi bardzo się podoba takie rozwiązanie, bo kto powiedział, że pralka powinna być koniecznie w łazience. Moja znajoma ma właśnie takie rozwiązanie jest bardzo zadowolona i chwali sobie. Idealne rozwiązanie do małych łazienkę, lub gdy po prostu nie chcemy marnować miejsca w łazience na pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deresz 20.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Gorzej jak pralka kiedyś się zepsuję i zaleje całą szafę. Fajnie rozwiązanie ale to zależy co będziesz trzymał w tej szafie oprócz pralki. Edytowane 20 Listopada 2012 przez deresz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 09.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A jakby zrobić w miejscu na pralkę taki szkielet tylko z zamykanymi drzwiczkami? Wtedy jak cos wyleje, to zaleje podłogę, a nie szafę i inne rzeczy w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natan88 10.01.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kurde bardzo ciekawy pomysł z tym wrzuceniem pralki do szafy, u siebie na przedpokoju mam z przesuwanymi drzwiami więc podczas prania może być nawet widoczna pralka, dzisiaj przyjdę i zobaczę jak to będzie wglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 10.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kurde bardzo ciekawy pomysł z tym wrzuceniem pralki do szafy, u siebie na przedpokoju mam z przesuwanymi drzwiami więc podczas prania może być nawet widoczna pralka, dzisiaj przyjdę i zobaczę jak to będzie wglądało a masz wystarczajaco głęboką szafę, zeby weszła? W sumie możesz tam nawet suszarkę zamontować, znaczy powiesić nad pralką kilka sznurków Przy otwartych drzwiach będzie schło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 11.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 moja koleżanka ma pralkę w szafie, właśnie na przedpokoju, myślę, ze to fajne rozwiązanie, ja nie lubię pralek rzucających sie w oczy, a przez to też łazienka wygląda na miejsce bardziej atrakcyjne, inne kumpela ma pralkę w kuchni, obok zmywarki, co też nie jest takim głupim pomysłem, tak czy siak łazienka to chyba ostatnie miejsce gdzie ja chciałabym postawić pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts