Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zagubiony wątek/temat - będe wdzięczny za pomoc

himlaje

Recommended Posts

Mam troche nietypowa prośbe, ale kiedyś (kilka/naście miesięcy temu) czytalem watek zatytułowany jakos tak: "co bys zmenił budując drugi dom". Tam było wiele ciekawych wypoweidzi. Teraz szukam ten temat przez cały wieczór ale niestety nie moge go odnaleźć. Temat cieszył się duzym zainteresowaniem - mial wiele podstron.

Będe wdzięczny za pomoc, może ktoś poda link

Z góry dziekuje i pozdrawiam

Mam troche nietypowa prośbe, ale kiedyś (kilka/naście miesięcy temu) czytalem watek zatytułowany jakos tak: "co bys zmenił budując drugi dom". Tam było wiele ciekawych wypoweidzi. Teraz szukam ten temat przez cały wieczór ale niestety nie moge go odnaleźć. Temat cieszył się duzym zainteresowaniem - mial wiele podstron.

Będe wdzięczny za pomoc, może ktoś poda link

Z góry dziekuje i pozdrawiam

Powiem szczerze, że po dlugiej nieobecności na forum próbuję znaleść różne tematy, wg róznych słów kluczowych i jetem o krok od stwierdzenia, że cos nie tak z tą wyszukiwarką forum. Nie wiem, może coś z moim systemem (ogólnie) na kompie, ale ta wyszukiwarka forum jest do d..y!

Ja niestety mam takie samo wrażenie, że skutecznośc tej wyszukiwarki jest duzo poniżej oczekiwań. Może to wina mojego sprzetu, nie wiem bo nie jestem informatykiem, ale nie podejrzewam. Często jak cos szukam to wszystkie wyniki jakie wyskakują zawieraja posty sprzed 1-2 lat - nie ma wogole postów świeższych, np. z 2008 roku.

Chyba trzeba to przykleic, zebyscie uzywali googla:

site:forum.muratordom.pl "tu wpisz to, czego szukasz"

Et voila.

Depi jestes wielki. Musze sobie ten skrypt gdzies zapisac bo dzieki niemu znalazłem za drugim strzałem - to samo polecam innym nie dokońca zadowolonym z wyszukiwarki na forum muratora.

Pozdrawiam

P.S.

Aha, dla zainteresowanych

http://forum.muratordom.pl/co-bys-zmienil-a-budujac-jeszcze-raz,t4804.htm?sid=986550a1bbf5a1cde58664aaf2ff5d69

...skutecznośc tej wyszukiwarki jest duzo poniżej oczekiwań...

Słuchajcie, a może byśmy zrobili zrzutkę na jakiegoś informatyka, który w ramach umowy-zlecenia zgłosił by się do Redakcji i popoprawiał błędy w działaniu Forum? ;)

Najdokuczliwsze:

- wyszukiwarka

- wiadomości prywatne (wysłane/do wysłania)

- czas na Forum

8)

Najdokuczliwsze:

- wyszukiwarka

- wiadomości prywatne (wysłane/do wysłania)

- czas na Forum

8)

Ja jeszcze dodam powiadomienia - przychodzą bądź nie przychodzą w sposób całĸowicie losowy.

A do wielkości się nie poczuwam (jeszcze). :lol: