chrobry 17.01.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam ! Aktualnie jestem na etapie przepisywania pozwolenia na budowe oraz gruntow z tesciow na mnie. Postawione sa fundamenty. Czy moge kupowac materialy juz na siebie czy musze miec przepisane pozwolenie i grunty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.01.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 W temacie Nie mam garażu. Czy mogę kupić samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 17.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Przepisy stanowią, że pozwolenie na budowę musisz mieć na siebie w chwili składania wniosku VZM. Jednak niektóre urzędy skarbowe wymagają przedstawienia aktu notarialnego. Uwzględniane są wtedy tylko faktury datowane od dnia zakupu działki. Złóż zapytanie do swojego urzędu skarbowego lub nie kupuj nic droższego dopóki budowa nie będzie notarialnie na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts