MarzannaPG 25.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Dwie łazienki: - na dole 7m2: wanna, umywalka, wc (w przyszłości tylko dla mojej mamy ew. gości) - na górze 11m2: wanna, prysznic, umywalka, wc (na razie nie zrobiona, korzystamy wszyscy z tej na dole) Pralnia w kotłowni (7m2). Też mi się wydawało, że to mało ciekawe miejsce zwłaszcza jak zrezygnowaliśmy z kotła gazowego na rzecz drewna (piec Atmos), który to sam piec jest niezłych gabarytów. No i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczona. Wcale się nie kurzy i wszystko się mieści. Kącik pralniany na samym końcu pomieszczenia (wanna 3/4) i pralka, nad wanną sznurki do suszenia (plus stojak na tarasie w lecie), zmieściły się jeszcze 2 szafy na różne drobiazgi (jak bedzie zabudowa pomiędzy pralką a wanną to dojdzie jeszcze 'szafka' na środki czystości) plus miotły (jedna do zamiatania w domu, druga na zewnątrz), szufle do śniegu. Do tego mieści się ten kolubrynowaty piec i spora wiązka drewna. Acha i jeszcze z braku szafy w przedpokoju stoi tu bateria butów i ciuchy 'robocze'. Sama nie wiem jak się to wszystko mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Trzy łazienki : - na dole dla gości - tylko wc i umywalka - na górze przy naszej sypialni - z wanną wc/bidetem/etc - na górze przy sypialniach dzieci - z prysznicem/wc Mam nadziję, że wszystkim będzie wygodnie, bo są dostosowane do naszych potrzeb i zwyczajów. Pralnia zupłenie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żmija1719503461 25.01.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 a ja jestem naprawde inna W piwnicy kibelek umywalka i prysznic,pralnia osobno . Na parterze kibelek umywalka i wanno-prysznic. gora ma 2 łazienki, nasza przy sypialni wanna kibelek umywalka (specjalne zyczenie mojego meza ) i dla dzieci wanna, prysznic, umywalka i kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.12.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 (edytowane) łazienka Z WC w miarę spora + osobne małe wc -NIE W Y O B R A Ż A M sobie inaczej budując już dom (buduje dom parterowy) Edytowane 22 Grudnia 2010 przez IZA30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.12.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 a ja ni wyobrażam sobie nie mieć wc w łazience. Mamy na piętrze jedną dużą z wanną, dużym prysznicem, 2 umywalkami, bidetem i WC. Był pomysł, żeby zrobić z niej dwie mnijsze, ale wtedy musielibyśmy zdecydować się na jedną formę kąpieli, a to nam nie odpowiadało. My częsciej korzystamy z prysznica, a dzieci z wanny, no ale na romantyczną kąpiel nie wyobrażam sobie iśc do dzieci Dolna łazieneczka mniejsza, WC, mała umywalka i prysznic. Rzadko używany, ale przydaje się, gdy są goście oraz w lecie, gdy tzreba dzieci wpakować pod prysznic, kiedy wracają z ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 27.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 U mnie jest tak. Na górze (tam gdzie są sypialnie) mamy małą łazienkę z prysznicem i kibelkiem. Niżej tam gdzie jest pokój wspólny, tv i jadalnia, mamy mały kibelek. Na dole gdzie jest duża kuchnia z wyjsciem na ogród mamy także pokój kąpielowy z wanną i prysznicem (i kibelkiem oczywiscie) Także na każdym piętrze mamy kibelek co uważam za najlepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 27.12.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 najbardziej oczywistym rozwiązaniem wydaje się być, duża łazienka z wanną, prysznicem, wc i innymi ważnymi rzeczami w części sypialnej domu oraz oraz wc z umywalką i natryskiem w części dziennej (gościnnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 28.12.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Ja mam na dole toaletę = wc + umywalka + bidetta Na górze: łazienka przy sypialni (malżeńsko-prywatna) druga łazienka dziecinno - gościnna oraz pralnio-suszarni-prasowalnia. Dom dla rodziny 2+1 z porywami babcia- no i goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 (edytowane) Aktualnie: łazienka z wanną i pralką plus wc BEZ UMYWALKI W trakcie realizacji;) - Parter: - łazienka mała (ok 4,5m2) z prysznicem, wc z bidettą, umywalką (jeden pokój na parterze, narazie "gościnny" w przyszłosci seniorów czyli nasz:)) - umywalka w pomieszczeniu gospodarczym przy garażu/ogrodzie Poddasze: - duża łazienka (9,2/11m2) z wanną, prysznicem umywalką, wc i bidetem - pralnia (6,5/9,3m2) z duzym zlewem gosp, pralką, sznurkami do suszenia, stałą deska do prasowania, chcemy też zrobić tu dodatkowy sedes w razie porannych korków:) Rodzina 2+3, w tym 2 córki:) Edytowane 28 Grudnia 2010 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 29.12.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Lukarna u mnie też 2 córki:) jeszcze jeden syn (narazie:)) i rozkład następujący na górze sypialnie dzieci, łazienka z wanną i osobno wc, na dole małe wc i prysznic, osobista łazienka dla nas z wanną i osobnym pomieszczeniem jest pralnia(12m2:)) jeszcze nie kożystam , ale chyba będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Misia, jeżeli maluchy moje pójdą w slady starszej siostry nastolatki i tyle czasu co ona będą spędzały w łazience to zeby rano i tak bedę myła chyba w kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 29.12.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 mnie jeszcze zostanie zlew w pomieszczeniu za garażem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts