Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek by Sajdak - spełniamy nasze marzenia!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 869
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

:welcome:

Od jakiegoś czasu szukam firmy która zaprojektuje mi kuchnię, przeglądam miliony forum, stron itd...

i tak trafiłam na Twoją :) zakochałam się od pierwszego wejrzenia!!!!!!!!!!!!!

masz taką kuchnię o jakiej my z mężem marzymy wszystkie jej elementy, detale są jak z naszej wyobraźni.

Masz naprawdę świetne wyczucie stylu i dobrego smaku wszystko się u Ciebie pięnie łączy w jedną spójną całość, cały dom ma charakter.

Chciałabym również to osiągnąć BRAWO!!!! dla Ciebie bo Tobie się to udało jak dla mnie najlepiej .

Ps. maleńka prośba jeśli mogłabyś wysłać mi na priv:

ile metrów ma Twoja kuchnia?

ilu metrowa jest zabudowa kuchenna?

z jakiego materiału są fronty?

jaki był jej koszt?

jeśli możesz to zdjęcia Twego cuda

z góry dziękuję

Żaneta:bye:

Dostałam propozycję latarenek od jednej z firm.... na pierwszym ,drugim i piątym zdjęciu są włoskie lampy ,które ewentualnie firma może zrobić ...na trzecim jest lampa całkowicie mosiężna ,nie ukrywam ,że też bardzo mi się podoba.Natomiast na czwartym i szóstym doskonale znana mi lampa ,tylko w troszkę niższej cenie. Na pewno zdecyduję się na tę firmę ,tylko teraz którą lampę ,a raczej lampy, wybrać ??????

Nie bez znaczenia są też wymiary

-okrągła mosiężna 190/350---cena 963zł

-model wybrany przez mnie 250/350---641zł

-ta większa -300/460---812z

Edytowane przez Beauty

• 4 weeks później...

Wybraliśmy się dzisiaj do Poznania celem zrobienia rozpoznania w świecie sof.Oczywiście wydawało mi się ,że mam wyklarowaną wizje co do modelu ,kształtu .co jednak w sklepie okazało się ,że moja wizja z rzeczywistością ma mało wspólnego ...decyzja została podjęta szybko .Ostatecznie zadecydowała wygoda... no i kształt sofy również spodobał się nam obojgu z M jednocześnie ,co jest rzadkością :lol2:Kupiliśmy ją ,a właściwie je ,bo dwie, praktycznie w pierwszym sklepie ,który napotkaliśmy na szlaku naszej wycieczki.

To jest ta sofa ...i jak?

http://www.arismebel.pl/www/thumb.php?img=/upload/pictures/airone_sofa02_prosto_poduszki_2.jpg&whw=517&h=361

Zadecydowałam ,że będzie tak

sofka będzie w kolorze ciemnego grafitu ,tak jak na zdjęciu. Uznałam ,że w fiolecie jednak ten model nie będzie wyglądał dobrze ,a jednocześnie będzie nawiązywała do zabudowy ,zegara i w przyszłości stolika.Lamówka za to będzie w fiolecie ,bo lamówka w tym modelu musi być ,inaczej była by taka sobie zwykła sofą.Dwie duże poduchy będą z żakardu ,którym obity jest uszak i tapicerka na krzesłach..dwie z takiego samego pluszu jak kanapa ,a trzy malutkie z fioletu ,z którego będzie lamówka. Trochę namieszałam?

Otrzymałam dzisiaj zamówiony 2 miesiące temu kinkiet ,który miał zawisnąć w gościnnym na "tapetowej " ścianie.Zmiana planów- zawiśnie w górnej łazience ...jest cudny,a do gościnnego zamówię jeszcze jeden...

http://img97.imageshack.us/img97/5056/p1070822m.jpg

Beauty, pamiętasz może gdzie kupiłaś ten kinkiet?

Fantastyczny jest! :D