Beauty 01.05.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Moje zakupy ogrodoweROZWAR o PEŁNYCH kwiatach x2 ROZCHODNIK wyprostowany Herbstfreude na rabaty x3OREGANO do ziołowego ogrodu SASANKA BIAŁA na powitanie wiosny BODZISZEK IBERYJSKI o dużych błękitnych kwiatach x3SZAŁWIA OMSZONA biała długokwitnąca na suszę x3SUMMER SKIES - bodziszek o pełnych kwiatach x2Bodziszek PHILIPPE VAPELLE x3 (Tawułka o RÓŻOWYCH kwiatach x3 ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Od Arniki przepis na duszonki...Ziemniaki oskrobane kroisz w plastry.., cebula półksiężyce lub całe plastry, boczek cienko w plasterki i drobno wzdłuż.. na takie prostokąciki.., kiełbasa np podwawelska w półksiężyce cienko... sól , pieprz do smaku.. nie wiem ile... Jedni dają buraki , inni nie.. to zleży od upodobań,,... jeszcze inni dają marchew, ale słodkie wychodzi.. też jak kto lubi.. ja daję paprykę czerwoną bo lubimy... I tak.. 5kg ziemniaków , 0,5-1 kg cebuli,0,5-1kg boczku wędzonego ( ja nawet czasami kupuję parzony bo mogę krótko piec) 3-4 laski kiełbasy.. i to wszystko zależy czy ma być bardziej z kiełbasą i boczkiem czy bardziej ziemniaki... Sama musisz wypróbować.. czasami wolę dać więcej boczku niż kiełbasy...No i nie przesól.. zawsze można dosolić.... nawet na talerzu..I do popicia żurek albo kefir... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.05.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Wklejam ogrodową inspirację ..co by mi nie zaginęła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.05.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 (edytowane) Kawałek mojego ogrodu...Zaczynają kwitnąć azalie ,z których jestem bardzo dumna:D Edytowane 11 Maja 2014 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2014 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Wnętrzarsko praktycznie nic sie nie dzieje ...:)planuję mały remoncik ale dopiero po wakacjach. :)ttymczxaasem kupiłam fotel do gościnnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2014 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 No i oczywiscie do ogrodu fajne donice -osłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.05.2014 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 A poza tym cieszę sie ogrodem...warzywka wschodzą ...róże mają bardzo duzo pąków za chwile rozpoczna kwitneinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.06.2014 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No i moje bukszpany.Póki co tylko dwa przed wejsciem ..kolejne dwa stana przy ławeczce... jeszce tylko musze ciachnać je aby nadać kształt bardziej kulisty.Może na zdjeciu tego nie widać ,ale bukszpany maja średnice ok 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.10.2014 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Czekam na trawki.. Hakonechloa macra Aureola - Cena: 9.00 zł, Ilość: 7, Wartość: 63.00 zł Carex morrowii 'Silver Sceptre' - Cena: 6.00 zł, Ilość: 10, Wartość: 60.00 zł- Miscanthus sinensis 'Gracillimus' - Cena: 9.00 zł, Ilość: 3, Wartość: 27.00 zł- Miscanthus sinensis 'Zebrinus ’ - Cena: 9.00 zł, Ilość: 3, Wartość: 27.00 zł- Miscanthus sinensis 'Variegatus' - Cena: 10.00 zł, Ilość: 3, Wartość: 30.00 zł- Stipa capillata (Ostnica włosowata) - Cena: 7.00 zł, Ilość: 3, Wartość: 21.00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.05.2015 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Nowe róże 1) Eden Rose - 1 szt. - 2) Gentle Hermione (Ausrumba), - 1 szt. - 3) Spirit of Freedom (Ausbite) - 1 szt. - 4) Baronesse - 1 szt. - 5) Princess Alexandra of Kent - 1 szt. - 6) Golden Celebration - 1 szt. - 7) Cardinal de Richelieu - 1 szt. - Munstead Wood ( Ausbernard) - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts