Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek by Sajdak - spełniamy nasze marzenia!

Recommended Posts

Jestem zachwycona wszystkim co udało Ci sie zrobić w domu i wokół domu, nie czytałam całego dziennika, ale przegladając kilka aranżacji czy pomysłów podpowiadam profesjonalne zajecie sie aranżacją wnętrz. Klasyczne, miłe dla oka, przytulne, kobiece, pomysłowe. Gratuluję! JA niestety zbudowałam za duży dom (ponad 350mkw) i teraz aranżacja każdego miejsca zajmuje dużo czasu i pochłania pieniądze.

pozdrawiam i życze powodzenia, a nawet podpowiadam wydanie książki - te 300 000 wejśc o czymś świadczy, lubimy otaczać sie pięknem!

Idalio bardzo dziękuje za tyle ciepłych słów pod moim adresem.Chciałam stworzyć wnętrza ,tak jak piszesz -przytulne ,kobiece ,a jednocześnie przyjazne dla oka...jeżeli tak je odbierasz to naprawdę jest mi niezmiernie miło!:hug:Tworzymy dom dla siebie ,ale jeżeli innym się też podoba to tym bardziej cieszy....

Twój dom jest ogromny ,,,masz duże pole do popisu i wiem z autopsji ile to pochłania pieniędzy urządzenie takiej powierzchni...:yes:ale małymi kroczkami uda Ci się na pewno osiągnąć zamierzony cel :yes: kibicuję Ci z całego serducha

• Odpowiedzi 869
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Wczoraj musiałam zabrać ze starego domu stary wypoczynek,bo przez jakiś czas będę tam miała lokatorów..:yes: Musieliśmy go wtargać do pokoju gościnnego.Oczywiście do końca nie wiedzieliśmy czy wejdzie po doświadczeniach z przeciskaniem przez drzwi kanapy,która ostatecznie wylądowała u Zu w pokoju.Udało się... choć do końca nie jestem z tego zadowolona .bo jest okropny i w ogóle nie pasuje do tego pokoju..M mówi ,że na czas oczekiwania na Ektorpa ,to niech tu sobie będzie...ale ja myślę ,że teraz to on tu już na stałe zagości...Jest to narożnik skórzany w kolorze ...rudym...chyba kupię jakieś szare narzuty w Ikei i go nakryję ,bo coś nie mogę na niego patrzeć ...:(

• 2 weeks później...

Wczoraj udało mi się wylicytować narzutę do sypialni.Poszukiwałam takiej dużej i [przez przypadek się natknęłam .Cena jest fajna -całe 85zł ...ale zobaczymy czy było warto jak dojdzie przesyłka .Na zdjęciu wygląda w porządku

http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/85/28/71/3085287159