Renia 19.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 A.. to zawsze sie tak szybko rozpędzasz !? Przepraszam , nie znałem kolezanki, co złego to nie ja... Pozdrawiam No, stary ryj jestem .... jak u siebie w domu poczytaj więcej, to zakumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.01.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 KUM,KUMNie bierz go na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 wracając do tematu, teraz .... nie z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 wracając do tematu, teraz .... nie z domu no ale co nie w domu ... sprecyzuj , bo w kontekście powyższych wypowiedzi nie wiem o czym do mnie rozmawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 20.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 wracając do tematu, teraz .... nie z domu no ale co nie w domu ... sprecyzuj no, nie z domu pisze, tylko z pracy .... i nie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 W pracy u mnie niemożliwe buszowanie na Forum. W pracy się pracuje dokładnie, choć może bym i pobuszowała, ale dostępu do neta nie mam w pracy Ja mam dostep w pracy, ale mozliwosci absolutnie nie - przerwa tylko 5 minut, a dluga 10 Na szczescie pracuje popoludniami, wiec, gdy wiekszosc z pracy stuka - moge byc na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wyłącznie w pracy praca w domu, dom w pracy - jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wyłącznie w pracy Ja też tylko z pracy, przecież nie będę w domu czasu marnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wyłącznie w pracy Ja też tylko z pracy, przecież nie będę w domu czasu marnować No pięknie, zaraz po uszach dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wyłącznie w pracy Ja też tylko z pracy, przecież nie będę w domu czasu marnować No pięknie, zaraz po uszach dostaniesz tra ta ta ta i teraz pewnie też w pracy siedzisz ? następna wkrecona - tylko przyznać się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wyłącznie w pracy Ja też tylko z pracy, przecież nie będę w domu czasu marnować No pięknie, zaraz po uszach dostaniesz tra ta ta ta i teraz pewnie też w pracy siedzisz ? następna wkrecona - tylko przyznać się nie chce W pracy Przecież mam ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wyłącznie w pracy Ja też tylko z pracy, przecież nie będę w domu czasu marnować No pięknie, zaraz po uszach dostaniesz Ale za co? Ja tylko sobie deczko tę ciężką pracę porą nocną urozmaicam. Zaraz jeszcze mi małż przyłoży, bo śniadanie na jutro nie gotowe i cała w sińcach rano wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 [ tra ta ta ta i teraz pewnie też w pracy siedzisz ? następna wkrecona - tylko przyznać się nie chce co ja tam Wam będę dużo o mojej pracy opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 [ tra ta ta ta i teraz pewnie też w pracy siedzisz ? następna wkrecona - tylko przyznać się nie chce co ja tam Wam będę dużo o mojej pracy opowiadać No to opowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zaraz jeszcze mi małż przyłoży, bo śniadanie na jutro nie gotowe i cała w sińcach rano wstanę a co wieczorem robisz na rano ? kanapki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zaraz jeszcze mi małż przyłoży, bo śniadanie na jutro nie gotowe i cała w sińcach rano wstanę a co wieczorem robisz na rano ? kanapki ? kanapki robię wieczorem... i jeszcze ciuchy szykuję na rano do ubrania... a w sobotę gotuję na cały tydzień i tak przygotowany pokarm przechowuję w zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No to opowiedz praca mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No to opowiedz praca mnie lubi Ze wzajemnością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 kanapki robię wieczorem... i jeszcze ciuchy szykuję na rano do ubrania... a w sobotę gotuję na cały tydzień i tak przygotowany pokarm przechowuję w zamrażarce możesz rano pospać troche dłużej .... ale te zamrażania na cały tydzień - to niedobre jest .... jedzenie z zamrażalnika pozbawione jest energii, z mikrofali też. Choc czasem ugotuj świeże ... nie zawsze to zabiera duzo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 03.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ze wzajemnością ? taaaaaa to trudna miłość mój stosunek jest raczej oschły, bo ona mi się wręcz narzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts