pati25 14.02.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Reniu co do zup to ja zawsze gotuje na 2 dni ale nigdy nie jemy dzien po dniu, bo by marudzili domownicy. Nieraz zupa stoi w lodowce 3-4 dni i dopiero jemy drugi raz, jest dobra, wiec nie wiem co Ty masz za lodowke, ze zupa moze stac u Ciebie 2 dni tylko? na trzeci dzień czasem skiśnie, więc podejrzewam lodówkę, stara jest, może nie schładza tak dobrze jak te nowoczesne teraz produkowane, no frost, czytałam, że wędliny nie obslizguja sie tak jak w zwykłych lodówkach .... nie mam już siły do tego obslizgiwania .... ostatnie plasterki wędlin czasem wyrzucam .... Jakos doczekam do domku i nowej lodówki. Ej ..ja tez zupe tylko dwa dni trzymam ..potem juz wylewam ...nawet jej nie sprawdzam czy jeszcze zjadliwa ....poprostu 2 dni i max, a jak zapomnę jej do lodówki wsadzić by zjeść na 2 dzień a jest na rosole to odrazu wywalam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 14.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Tinek Masz jeszcze jakies sprawdzone przepisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Przepisów trochę mam, ale większość w głowie, spisanych niewiele, a w sieci można znaleźć jeszcze żeberka i pasztetpozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Tinku kochany !spadłes mi jak z nieba z tym przepisem na żeberka. Własnie 2 godz. temu kupiłam mnóstwo żeberek, takich chudziutkich !!!Będe piekła !Nie mam śliwek, ale miód mam, cos pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 To będą bez sliwek Jak lubisz słodkie dodatki to możesz dać rodzynki (pod nieobecność sliwek) smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 zaciekawiasz mnie tem pasztetem też ..... tylko króliczka brak .... muszem przed świetami cóś pomysleć .... coby odmienic odrobine monotonię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 14.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 To zamiast królika kup jak największego kurczaka (albo kurę, czasem można kupić kurę brojlera dobrze umięśnioną, która waży 3 - 3,5 kg) robisz identycznie jak z królika, i masz pasztet drobiowy pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 14.02.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dzieki !!! poeksperymentuje na Świeta Wielkiej Nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 14.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kiedyś wyłącznie z pracy, obecnie wyłącznie z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Tinku !Zjadłam pół blachy tych żeberek !!! Niesamowite obżarstwo !!! Boskie są, takie troche słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 15.02.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wielka to radość dla mnie, że ktoś skorzystał z mojego przepisu i smakowało pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 18.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja głównie w domu zaglądam na forum. W pracy monitoring komputerowy... Ale jak dostanę wiadomość, że jakąś odpowiedz na forum dostałam, to nie wytrzymuję i nawet w pracy sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 18.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Reniu, Cieszynianko cieszy mnie zainteresowanie prostymi przepisami dzięki za przepisy ! Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.02.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Reniu, Cieszynianko cieszy mnie zainteresowanie prostymi przepisami dzięki za przepisy ! Pozdrówki Przyłączam się do koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 18.04.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm SPOTKANIE FORUMOWYCH LUDKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts