peterpi 17.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam Jestem przed zakupem okien. Po rundzie po firmach najkorzystniejsza ofertę wsród znanych producentów przedstawiła firma VIDOK (okna PCV 5-komorowe, kolorowe obustronnie), profil VEKA, okucia ROTO. Czytałem wiele opinii o oknach tej Firmy ale wszystkie pochodzą z 2002-2004. Bardzo chetnie usłyszałbym wszystkie opinie a szczególnie od osób które wtedy wybierały okna tej firmy. Jak sie okna teraz sprawują. Czy sa odbarwienia, jak ze szczelnoscia, uszczelkami i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 18.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Mam świetny widok za oknem Vidok Okna w domku od... lato-jesień? 2006r mieszkam od lata 2007r. Kolor dwustronny. Żadnych problemów z kolorem, okuciami czy uszczelkami (chociaż wiem że powinno się przesmarować - ale wiedzieć jedno a zrobić drugie...) Jestem bardzo zadowolony bo cena była konkurencyjna w porównaniu do innych firm (przynajmniej wtedy). No i barwiony profil a nie białe środki - u mnie okna latem są otwarte non stop więc pewnie by mnie to denerwowało. Z natury jestem nieufny wobec "fachowców" więc byłem przy montażu i pilnowałem jak kotwią - ale nie miałem uwag. Wyszło prawie jak reklama Ale skoro są dobre to czemu nie chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterpi 22.01.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzieki za opinie artureski Czy jeszcze ktoś zakładał te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts