Małgosia i Grześ 17.01.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witamy wszystkich, którzy odwiedzili nasz dziennik budowy. Z góry dziękujemy za wszystkie komentarze, uwagi i porady. Trzymamy za Was kciuki we wszystkich przeprawach związanych z budową. PozdrawiamyMałgosia i Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 18.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Super wszystko działa....Jestem zaszszszszczycona tym ,że wpisuję sie pierwsza. Domek bardzo ładny, kiedyś w gazecie miałam dołączony ten projekt w wersji 3D i chodziłam sobie po nim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 18.01.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że wpis pierwszy, ale nie ostatni Czekam na wszelkie uwagi i spostrzeżenia, bo mam czasem wrażenie, że poszliśmy na żywioł... Ale mimo wszystko wierzę, że damy radę! A wszystko działa dzięki Waszej pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolkaz 18.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 I zaczęło się!!!!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki i życzę Wam aby zaden urzędas nie przeszkodził Wam w realizacji marzeń. Jesteście dzielni, wielcy i odważni. I macie jeszcze coś - coś, co jest najcenniejsze - siebie.... Trzymam kciuki i służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 18.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dzięki Siostra! Kochana jesteś! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witaj Domek ładny, zgrabny. Trzymam kciuki za Waszą budowę Pisałaś, że kupiliscie bloczki w jakieś hurtowni pod Poznaniem. Co to za hurtownia? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 29.01.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 My również trzymamy za Was kciuki! Co do bloczków betonowych (12/25/38) to kupiliśmy je w Kobylnicy, hurtownia ZENSOF. Cena 2,80 brutto. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 O dzięki za informacje. Zaraz zapiszę, żeby nie zapomnieć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 23.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Witajcie budujemy ten sam domek więc kibicuje i Wam Zaczynamy gdy stopnieją śniegi... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 25.02.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To super! Bardzo dobry wybór My też niecierpliwie czekamy na wiosnę, a ona już tuż tuż... Mam nadzieję, że u Was też. A dziennik budowy będziecie prowadzić? Jeśli tak to poprosimy o link, będziemy podglądać i dopingować! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 25.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To super! Bardzo dobry wybór My też niecierpliwie czekamy na wiosnę, a ona już tuż tuż... Mam nadzieję, że u Was też. A dziennik budowy będziecie prowadzić? Jeśli tak to poprosimy o link, będziemy podglądać i dopingować! Pozdrawiamy ...na razie dziennika nie mam i jakoś kiepsko mi się do tego zmobilizować choć planuje już od pół roku...może założe.... ...a podglądaliście wątek o naszy Niewielkim? http://forum.muratordom.pl/projekt-m05-niewielki-murator,t62107-3000.htm bo chyba Was tam nie widziałam a czytam dość wnikliwie... ...a jak z materiałami? macie już coś zakupione czy czekacie na wiosenke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 03.03.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wątek o M05 przeglądamy na bieżąco. Choć nasz udział tam mizerny, żeby nie powiedzieć, że żaden Na razie zbyt wielu rad udzielić nie możemy, ale za kilka tygodni i po kilku błędach i nauczkach napewno kilka postów zostanie wyskrobanych Co do zakupów to jasne, że już poczyniliśmy (nie mogłam się doczekać ). Na działce stoją bloczki fundamentowe, suporeks i deseczki, które będą używane w różnych, średnio mi znanych celach Dziś geodeta wytyczył budynek. Fotki za chwilkę ma umieści obecna na miejscu zdarzenia druga połowa. I od max poniedziałku ruszamy pełną parą!!! Z czego jestem przeogromnie szczęśliwa! Życzę Wam również szybkiego nadejścia wiosny, funduszy i rewelacyjnych ekip budowlanych i czekamy na link do dziennika budowy! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolkaz 16.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Zawsze mozecie na mnie liczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 12.04.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Wesołego Alleluja wszystkim budującym i trzymającym za nich kciuki!!!http://images50.fotosik.pl/102/7a68822baf6c4e20med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolkaz 04.05.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 I tak trzymajcie- do końca świata i o jeden dzień dłużej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 26.05.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 ależ idziecie do przodu z budową ... u Was już prawie dach widać podczas gdy my nie możemy sie z ziemi wygrzebać ach pozdrawiam !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgosia i Grześ 28.05.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Muszę przyznać, że mamy naprawde pracowite ekipy murarsko-cieślarskie Chłopaki są fachowi i robota im idzie bez zbędnych przestojów. Czasem pogoda robi psikusy, ale na to już nic nie poradzimy... Na dniach postaram się dodać kolejne zdjęcia. Gdyby pogoda łaskawie obdarzyła nas w najbliższych dniach słoneczkiem to w przyszłym tygodniu chłopaki powinni kłaść dachówkę Zaraz u Was też będzie widać postępy! Najgorzej jest wyjść z ziemi. Później przy każdej wizycie na budowie będzie widać kolejne ściany. A wtedy nasz Niewielki przestanie się już taki malutki wydawać Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za szybkie postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 13.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 O jaki ładny domek :D tak naprawdę pierwszy nasz projekt który nam się spodobał. Mieliśmy go kupić, ale jednak zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny. Zresztą wzorujemy się na niewielkim, bo jest naprawdę śliczny. Trzymamy kciuki za takie samo ciągle tempo budowy i przyglądamy się uważnie nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts