asiadob 17.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Witam Potrzebuje namiary na dobrego i w miarę taniego architekta z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 01.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgolka 27.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam. Mam na imię Agata i jestem z Lublina, w tym roku ruszamy z budową domu, szukam kontaktu z osobami również zamierzającymi budować.Podpinam się pod pytanie o architekta, bo już za miesiąc będzie bardzo potrzebny.Poza tym może ktoś z Was ma jakieś namiary na pompę ciepła w okolicy Lublina? jestem zainteresowanapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoe 27.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam. Jestem architektem z Puław - do Lublina mam niedaleko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts