thomi2 19.01.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 wyleweczki na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomi2 19.01.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Troszkę wolno idzie bo działam teraz tylko w weekendy. Aktualnie wieszamy kaloryfery i ocieplam strop na piętrze. Czekam na instalatora od pieca. Kocioł Buderus + zasobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 19.01.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Gratulacje, jaki masz kolor okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.01.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Witam wszystkich fanów projektu KASJOPEA Zastanawiamy się z żoną czy nie zrezygnowac z wykuszu w salonie na rzecz większego pomieszczenia. Czy ktoś z Państwa rozważał również tę zmianę. pozdrawiam Jakub Czy chodzi Tobie o ta szafę? My zrezygnowaliśmy i to była bardzo dobra decyzja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiazka.ala 20.01.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Czy chodzi Tobie o ta szafę? My zrezygnowaliśmy i to była bardzo dobra decyzja;) Bardzo dziękuje za odpowiedz wg. mnie lepiej miec większy salon niż ten mały tarasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 20.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 fajne okna [ATTACH=CONFIG]236135[/ATTACH] nasza podłogóweczka w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 20.01.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 chyba coś się nie dogadaliście.. co ma szafa do tarasu my szafe zostawiliśmy bo trochę rozgranicza pomieszczenia u dzieli strefy nie ma takiej jednej hali. CO do tarasu.. fanie posiedzieć na tarasie.. a salon i tak jest w połączeniu z reszta powierzchni parteru spory Bardzo dziękuje za odpowiedz wg. mnie lepiej miec większy salon niż ten mały tarasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 20.01.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Thomi my tez mamy buderusa.. póki co duży pozytyw. Kocioł i grzejniki będziemy instalować jakos w lutym. Troszkę wolno idzie bo działam teraz tylko w weekendy. Aktualnie wieszamy kaloryfery i ocieplam strop na piętrze. Czekam na instalatora od pieca. Kocioł Buderus + zasobnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiazka.ala 21.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 chyba coś się nie dogadaliście.. co ma szafa do tarasu my szafe zostawiliśmy bo trochę rozgranicza pomieszczenia u dzieli strefy nie ma takiej jednej hali. CO do tarasu.. fanie posiedzieć na tarasie.. a salon i tak jest w połączeniu z reszta powierzchni parteru spory Też mi coś z tą szafą nie grało, ale mowie sobie może nowe określenie wykusza hahaha. Planuje z niego jednak zrezygnować zostawić drzwi balkonowe i zrobić taras na zewnątrz pod daszkiem nie tak jak jest w projekcie pod balkonikiem. Będę miał przez to większy salon i większy taras. Co Państwo o tym sądzą ? Pozdrawiam Jakub ps. troszkę jest tych stron na forum i napisze uczciwie nie chce mi się wertować wszystkich dlatego mam szybkie pytanie ile wyszedł wam fundament robocizna + materiał z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 21.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 fundament robocizna z materiałem (z kanalizacją i chudziakiem oczywiście) 50.500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 21.01.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 szybkie pytanie ile i jakiś profili do płyt g-k kupowaliście na strop na piętrem i garaż, kotłownię i biuro? ew. może ktoś jest mi w stanie powiedzieć ile orientacyjnie kosztowały te profile w sumie (chcę oszacować mniej więcej koszty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No dokładnie.Chyba sie nie dogadalismy:lol2:Myślałam ze chodzi o ta szafę która jest w projekcie .Z szafy zrezygnowaliśmy .Salon tez mamy powiększony i zadaszony - zrobiliśmy dodatkowy taras na piętrze.Zdjęcia są kilka stron wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 22.01.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 witam, czas pochwalić się naszą wersją mieszkamy od października 2013 w Jankach http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/826/pguv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 22.01.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 zdjęcia z wrześniahttp://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/703/rnis.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 22.01.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/163/63ar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 22.01.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/202/92b8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 22.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 i jeszcze pytanie do tych którzy robili strop na piętrze z terriva-ile daliście ocieplenia na strop? ja dałem 10cm styropianu bo więcej by nie weszło i zalałem betonem. teraz przy odbiorze gość który robił mi ocenę energetyczną stwierdził że 10cm to mało i będą straty ciepła. nie mam oczywiście ocieplonego poddasza - tylko dachówka i folia...to na to Wasz kierownik budowy??dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia2106 22.01.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zrobiliśmy tak samo, tzn teriva 10cm styro i beton, nasz kierownik przed takim rozwiązaniem nic nie mówił, a do zakończenia budowy jeszcze mamy daleko. Czyli trzeba będzie docieplać żeby przeszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksiazka.ala 22.01.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 No dokładnie.Chyba sie nie dogadalismy:lol2:Myślałam ze chodzi o ta szafę która jest w projekcie .Z szafy zrezygnowaliśmy .Salon tez mamy powiększony i zadaszony - zrobiliśmy dodatkowy taras na piętrze.Zdjęcia są kilka stron wcześniej. Widziałem zdjęcia, pozostawię to bez długiego komentarza. Coś cudownego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qcze 22.01.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Zrobiliśmy tak samo, tzn teriva 10cm styro i beton, nasz kierownik przed takim rozwiązaniem nic nie mówił, a do zakończenia budowy jeszcze mamy daleko. Czyli trzeba będzie docieplać żeby przeszło? nie wiem co trzeba by było zrobić aby nie przeszło... musi po prostu być ta ocena aby ktoś mógł zarobić akurat ten mój człowiek zrobił ocenę uwzględniając 15cm wełny na skosach-obiecałem że zrobię na wiosnę no i zrobię teriva też dużo daje bo tam są przecież te komory powietrzne ale mam kilka stopni cieplej na dole niż na górze i szukam powodu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts