myszka_84 24.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 pytanie o malowanierozważamy zakup pistoletu do malowania, ma ktoś jakieś doświadczenia w temacie? rodzina straszy, że grunt może być za gęsty dla urządzenia i skończy się i tak na ręcznym malowaniu.Jeśli ktoś używał jakiegoś tego typu urządzenia napiszcie jakie to było i jakich gruntów/podkładów/farb używał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 U mnie właśnie powoli rusza malowanie pierwszych pomieszczeń pistoletem.Zaczynamy od garażu.:DTylko po co specjalnie kupujecie pistolet? No chyba ze sami malujecie to rozumiem.Wiem tylko ze jedyny minus to ze niektóre farby są mniej wydajne kiedy sie maluje z pistoletu.Np Benjamin moore czy Para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 24.04.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 właśnie sami chcemy malować a trochę nam się nie chce tylu metrów wałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 25.04.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 KasjoKasiu, kuchnia sliczna, tylko nie moge jakoś się w niej odnaleźć. Możesz zrobić zdjęcie z perspektywy np. jadalni? Juster, to ostateczna wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 25.04.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 KasjoKasiu, kuchnia sliczna, tylko nie moge jakoś się w niej odnaleźć. Możesz zrobić zdjęcie z perspektywy np. jadalni? Juster, to ostateczna wersja? Hej, nie jest to wersja ostateczna.. tzn jeśli chodzi o rozstawienie sprzętów to tak.. tylko jeszcze zmywarka bedzie POD piekarnikiem a nad nim mikrofala a i jeszcze ten zlew narożny będzie w takiej ściętej szafce.. reszta tak jak jest.. kolorystyka napewno inna tak wrzuciłam by Was podraznic.. a dokłądniej zachęcić do wrzucania swoich pomysłów, inspiracji miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy ja dobrze rozumiem ,planujesz zmywarkę piekarnik i mikrofalówke w jednym słupku? Nie będzie za wysoko wypadała mikrofalówka? :oJa mam teraz piekarnik i mikrofalówke jedno pod drugim i powiem szczerze ze gdyby pod piekarnikiem miała byc jeszcze zmywarka to na pewno bym nie sięgnęła do mikrofalówki;) Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Wrzucę kilka zdjeć podgladowych mojej kuchni. Oczywiście krzesła inne i zabudowa ( słupki) bedą do sufitu w takiej jakby ramie k-g. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 27.04.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) KasjoKasiu, kuchnia sliczna, tylko nie moge jakoś się w niej odnaleźć. Możesz zrobić zdjęcie z perspektywy np. jadalni? Juster, to ostateczna wersja? Widok z jadalni... Stół i krzesła tymczasowe Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez KasjoKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 27.04.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 KasjoKasia czy możesz mi powiedziec co to za kamień macie przy wejsciu? I czy przy oknach macie deske czy imitacje deski? a mój dom wygląda na chwilę obecną tak: [ATTACH=CONFIG]149118[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149119[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149120[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149121[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 27.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 KasjoKasia czy możesz mi powiedziec co to za kamień macie przy wejsciu? I czy przy oknach macie deske czy imitacje deski? Przy wejściu jak i na parterze w domu mamy gres Edimax Ceramiche Quartz design silver... Z tym ze przy wejściu został on przez nas pocięty na węższe paski.....Desek na elewacji jeszcze niestety nie mamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 27.04.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dziekuje bardzo, a gdzie dostaliscie taki gres? Bo to raczej Polski nie jest bo dr.google nic nie znajduje ;( Przy wejściu jak i na parterze w domu mamy gres Edimax Ceramiche Quartz design silver... Z tym ze przy wejściu został on przez nas pocięty na węższe paski.....Desek na elewacji jeszcze niestety nie mamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 27.04.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dziekuje bardzo, a gdzie dostaliscie taki gres? Bo to raczej Polski nie jest bo dr.google nic nie znajduje ;( To włoski gres, firma Art Design nam go sprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 27.04.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Dzieki bardzo Czy możesz wrzucic zdjecie elewacji z kazdej strony domu??? Chciałam troszke cokół odgapic od Ciebie i pokazac ekipie co maja zrobic.jezeli nie masz nic przeciwko To włoski gres, firma Art Design nam go sprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.04.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 to zalezy na jakiej wysokosci masz piekarnik.. zmywarka bedzie do wys max 92 cm tuż nad nią piekarnik na takiej standardowej wysokosci i nad nim mikrofala bedize ok Czy ja dobrze rozumiem ,planujesz zmywarkę piekarnik i mikrofalówke w jednym słupku? Nie będzie za wysoko wypadała mikrofalówka? :oJa mam teraz piekarnik i mikrofalówke jedno pod drugim i powiem szczerze ze gdyby pod piekarnikiem miała byc jeszcze zmywarka to na pewno bym nie sięgnęła do mikrofalówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.04.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 no pomysłowo, ale to bedziecie miec jeszcze stół w jadalni? [ATTACH=CONFIG]256555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256556[/ATTACH]Wrzucę kilka zdjeć podgladowych mojej kuchni. Oczywiście krzesła inne i zabudowa ( słupki) bedą do sufitu w takiej jakby ramie k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 wow mocno zmodyfikowana kuchnia chyba co? Widok z jadalni... Stół i krzesła tymczasowe [ATTACH=CONFIG]256823[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256821[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 28.04.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Kasiu, dzięki! No właśnie, chyba macie dodatkową ścianę po prawe stronie? Pokaż więcej domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 28.04.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 to zalezy na jakiej wysokosci masz piekarnik.. zmywarka bedzie do wys max 92 cm tuż nad nią piekarnik na takiej standardowej wysokosci i nad nim mikrofala bedize ok Wg mnie będzie za wysoko...ja mam kuchenkę nad piekarnikiem i dwoma szufladami ...zaczyna się na wysokości 135 cm i nie jest to wygodne..mam problem z wyjjeciem talerza z zupa...a u Ciebie będzie jeszcze wyżej...No chyba ze będziesz drabinki czy stołka używać za każdym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 28.04.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 u mnie obecnie piekarnik zaczyna się na wysokości blatu czyli zmywarka pod nim by się spokojnie zmieściła, nad piekarnikiem jest mikrofala i nie narzekam. Oczywiście wyjęcie pełnego po brzegi talerza zupy graniczy z cudem ale ogólne nie jest. wzrostu mam niecałe 170cm. Dla mamy (150cm) już jest za wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts