Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u mnie obecnie piekarnik zaczyna się na wysokości blatu czyli zmywarka pod nim by się spokojnie zmieściła, nad piekarnikiem jest mikrofala i nie narzekam. Oczywiście wyjęcie pełnego po brzegi talerza zupy graniczy z cudem ale ogólne nie jest. wzrostu mam niecałe 170cm. Dla mamy (150cm) już jest za wysoko.

Mikrofala służy właśnie do podgrzewania wiec wyjmowanie gorącej zupy np jest conajmniej niebezpieczne na tej wysokości.

Mikrofala służy właśnie do podgrzewania wiec wyjmowanie gorącej zupy np jest conajmniej niebezpieczne na tej wysokości.

ok, ale to nie znaczy, że trzeba lać do małej miseczki równo z brzegiem, można wziąć większą i nalać do niej pół i wtedy wyjęcie jej z takiej wysokości nie stanowi problemu o ile wzrost nie jest przeszkodą. Talerz mikrofali przy moim wzroście mam mniej więcej na wysokości wzroku. To jest za wysoko? w lodówkach najwyższa półka jest na tym samym niemal poziomie. Zaraz odpowiesz, że tam są ziemne dania. Zgoda.

• 2 weeks później...

Cześc, dawno nie zaglądałam.. taki ukłąd jest jak najbardziej ergonomiczny, ale wszystko w zależności od domowników także ja sama mam ponad 170 cm, Mąż dużo wyższy także taki układ dla nas jak znalazł, a i co do wyglądu to rzecz gustu, mi się podoba :)

Z ergonomicznego punktu widzenia taki układ jest bezsensowny pomijam juz względy estetyczne.Zmywarka nad nia piekarnik a nad nim jeszcze mikrofalówka.Kombajn.No ale de gustibus....:rolleyes:

Kasjo Kasia - tez chcemy takie drzwi do łazienek na górze.. gdzie zamawialiscie?

bardzo łądnie tam macie, sliczna podłoga - co to jest? my chcemy cos podobnego tylko takie wielkoformatowe płytki.. płyty :)

Mamy ścianę..[ATTACH=CONFIG]259546[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259547[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259549[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259551[/ATTACH]

no proszę jakie ciekawe rozwiązanie .. :) wrzuc jeszcze fotke z widokiem z łóżka na łązienke :)

kolory nie moje bardzo ładnie i ciekawie :)

Nasza sypialnia z łazienką...[ATTACH=CONFIG]259554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259561[/ATTACH]

Nasza sypialnia z łazienką...[ATTACH=CONFIG]259554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]259561[/ATTACH]

Bardzo mi się podoba zwłaszcza kolorystycznie. SUPER! Na garderobę mam podobny plan. Zastanawiam się tylko czy jak dam jeszcze zasłony w oknie balkonowym czy nie za dużo będzie tych tekstyliów... Ja poproszę zdjęcie z wejścia do sypialni na sypialnię, ścianę z oknami.

Cześc, dawno nie zaglądałam.. taki ukłąd jest jak najbardziej ergonomiczny, ale wszystko w zależności od domowników także ja sama mam ponad 170 cm, Mąż dużo wyższy także taki układ dla nas jak znalazł, a i co do wyglądu to rzecz gustu, mi się podoba :)

Jak sie ma dzieci ma sie inne spojrzenie na pewne sprawy.:)Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Edytowane przez fajna kobieta