Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u nas powoli. pokoje na piętrze pomalowane, jutro kupujemy farby na dół, jak tylko pomalujemy układamy panele i skręcamy kuchnię, która już czeka w garażu. a w między czasie czekamy na tynkarzy bo nam w kolejnym miejscu tynk odpada... od razu dla przyszłych budujących przestroga - omijajcie tą firmę wielkim łukiem http://www.skuza.wbud.pl/ po pierwszych poprawkach jakie robili w marcu najprawdopodobniej zablokowali mój numer komórki, nie mogłam się dodzwonić prawie 3tyg. coś mnie tknęło żeby zadzwonić ze stacjonarnego i uzyskałam połączenie od razu... dziwny zbieg okoliczności prawda. Zapewniają, że będę za tydzień w piątek, zobaczymy. na szczęście teraz poleciało na dużo mniejszą skalę bo tylko w jednym miejscu pod parapetem w biurze. Najbardziej prawdopodobna wg nas przyczyna - pracownicy byli przez szefa mocno poganiani, szef twierdzi, że nie zrobili obrzutki, my wiemy, że zrobili (widziałam w końcu na własne oczy), obstawiamy, że po prostu kładli tynk na mokrą obrzutkę i teraz odpada :/ Górę robili dobrze, a na dole już ich poganiał. Nie możemy ułożyć paneli na dole póki tego nie poprawią.

Dzień dobry po dłuższej nieobecności. My akurat budujemy Kasjopea 3 i zdecydowaliśmy się powiększyć okno w kuchni aby wszystkie trzy - czyli dwa kuchenne i to z jadalni były tych samych rozmiarów. I teraz pytanie do Was forumowicze: czy ktoś jeszcze powiększył to okno? Jeśli tak to jak potem rozwiązał kwestie kuchenki która w tym wypadku by była ustawiona koło okna? Jest to problem?? Czy ktoś może już tak ma i może prosić o wizualizację bądź zdjęcie?

Jeszcze mam pytanie czy ktoś zdecydował się na wyspę w kuchni? Mógłbym prosić o jakąś wizualizację\zdjęcie - chcielibyśmy do tego podejść natomiast wyobraźnia nie służy :)

Czyli rozumiem że większość albo zlikwidowała to okno w kuchni albo przynajmniej zostawiła takie mniejsze a ci ktorzy zlikwidowali powiększyli okno w jadalni?

Czyli tak naprawdę totalnie się rozminęliśmy i trochę Nas to niepokoi właśnie pod względem umeblowania kuchni? Chcieliśmy mieć bardzo jasny dom i wychodzi że przesadziliśmy?

Dzień dobry po dłuższej nieobecności. My akurat budujemy Kasjopea 3 i zdecydowaliśmy się powiększyć okno w kuchni aby wszystkie trzy - czyli dwa kuchenne i to z jadalni były tych samych rozmiarów. I teraz pytanie do Was forumowicze: czy ktoś jeszcze powiększył to okno? Jeśli tak to jak potem rozwiązał kwestie kuchenki która w tym wypadku by była ustawiona koło okna? Jest to problem?? Czy ktoś może już tak ma i może prosić o wizualizację bądź zdjęcie?

Jeszcze mam pytanie czy ktoś zdecydował się na wyspę w kuchni? Mógłbym prosić o jakąś wizualizację\zdjęcie - chcielibyśmy do tego podejść natomiast wyobraźnia nie służy :)

My nie rezygnowalismy z drugiego okna w kuchni ale nie powiekszalismy go.... Mamy półwysep w kuchni....image.jpgimage.jpgimage.jpg

Czy ta płyta na wyspie to jest płyta grzejna? Połączenie plyty grzejnej ze stolem - czy to funkcjonalnie zadziała?

To płyta indukcyjna .U nas półwysep ma około 250x 140 wiec jest ok.:rolleyes:Okna robią wrażenie ale pamiętaj ze to cos kosztem czegoś.Im wiecej okien tym mniej ścian do zagospodarowania na meble np.;)