freckle 28.06.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Dzieki Dziewczyny za odpowiedz. U mnie wyglada strasznie, az plakac sie chce. Obiecal "fachowiec" poprawic i zrobic jak nalezy...zobaczymy oj no rzeczywiście nie wygląda to dobrze.. nasz znalazł gdzies w necie listwy maskujące i je ładnie zamontował.. poszukajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.07.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 będzie dobrze na pewno cos wymyślą powodzenia Dzieki Dziewczyny za odpowiedz. U mnie wyglada strasznie, az plakac sie chce. Obiecal "fachowiec" poprawic i zrobic jak nalezy...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 09.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Halo, halo.. jest tu kto... mam nadzieje że to nie wakacje zajmują Wasz czas i niedługo pojawią sie jakieś nowe zdjecia Kasjopejek .. pozdrawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.07.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 U mnie sie wewnątrz ciagle robi.Jeszcze nie ma sie czym specjalnie pochwalić niby robią a jakos mało widać ta robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 09.07.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 o patrz to identycznie jak u nas.. ;/ U mnie sie wewnątrz ciagle robi.Jeszcze nie ma sie czym specjalnie pochwalić niby robią a jakos mało widać ta robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 09.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 u nas powoli. pokoje na piętrze pomalowane, jutro kupujemy farby na dół, jak tylko pomalujemy układamy panele i skręcamy kuchnię, która już czeka w garażu. a w między czasie czekamy na tynkarzy bo nam w kolejnym miejscu tynk odpada... od razu dla przyszłych budujących przestroga - omijajcie tą firmę wielkim łukiem http://www.skuza.wbud.pl/ po pierwszych poprawkach jakie robili w marcu najprawdopodobniej zablokowali mój numer komórki, nie mogłam się dodzwonić prawie 3tyg. coś mnie tknęło żeby zadzwonić ze stacjonarnego i uzyskałam połączenie od razu... dziwny zbieg okoliczności prawda. Zapewniają, że będę za tydzień w piątek, zobaczymy. na szczęście teraz poleciało na dużo mniejszą skalę bo tylko w jednym miejscu pod parapetem w biurze. Najbardziej prawdopodobna wg nas przyczyna - pracownicy byli przez szefa mocno poganiani, szef twierdzi, że nie zrobili obrzutki, my wiemy, że zrobili (widziałam w końcu na własne oczy), obstawiamy, że po prostu kładli tynk na mokrą obrzutkę i teraz odpada :/ Górę robili dobrze, a na dole już ich poganiał. Nie możemy ułożyć paneli na dole póki tego nie poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Uuuuu.....przykro.Tak to jest z tymi firmami,cieżko o dobrych fachowców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 14.07.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Dzień dobry po dłuższej nieobecności. My akurat budujemy Kasjopea 3 i zdecydowaliśmy się powiększyć okno w kuchni aby wszystkie trzy - czyli dwa kuchenne i to z jadalni były tych samych rozmiarów. I teraz pytanie do Was forumowicze: czy ktoś jeszcze powiększył to okno? Jeśli tak to jak potem rozwiązał kwestie kuchenki która w tym wypadku by była ustawiona koło okna? Jest to problem?? Czy ktoś może już tak ma i może prosić o wizualizację bądź zdjęcie? Jeszcze mam pytanie czy ktoś zdecydował się na wyspę w kuchni? Mógłbym prosić o jakąś wizualizację\zdjęcie - chcielibyśmy do tego podejść natomiast wyobraźnia nie służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 14.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Wy już urządzanie a u mnie Panowie na dachu urzędują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 14.07.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 My w kuchni mamy okna: 150/140, 120140, w jadalni 200/235- takie jak w salonie. Większe okno w kuchni utrudnia jej umeblowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.07.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 My dlatego zrezygnowaliśmy z jednego okna mamy tylko jedno od frontu.No ale cos kosztem czegoś- półwysep mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 14.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 My również zlikwidowaliśmy jedno okno w kuchni, mamy to od frontu, w planach półwysep :yes:natomiast powiększyliśmy okno w jadalni 170/235:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 15.07.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Czyli rozumiem że większość albo zlikwidowała to okno w kuchni albo przynajmniej zostawiła takie mniejsze a ci ktorzy zlikwidowali powiększyli okno w jadalni? Czyli tak naprawdę totalnie się rozminęliśmy i trochę Nas to niepokoi właśnie pod względem umeblowania kuchni? Chcieliśmy mieć bardzo jasny dom i wychodzi że przesadziliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 15.07.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 My dlatego zrezygnowaliśmy z jednego okna mamy tylko jedno od frontu.No ale cos kosztem czegoś- półwysep mamy. Czy ta płyta na wyspie to jest płyta grzejna? Połączenie plyty grzejnej ze stolem - czy to funkcjonalnie zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 15.07.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 my mamy półwysep w kuchni. załączam fotki z realizacji, jak montowali kucnie i wizualizację: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 15.07.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Dzień dobry po dłuższej nieobecności. My akurat budujemy Kasjopea 3 i zdecydowaliśmy się powiększyć okno w kuchni aby wszystkie trzy - czyli dwa kuchenne i to z jadalni były tych samych rozmiarów. I teraz pytanie do Was forumowicze: czy ktoś jeszcze powiększył to okno? Jeśli tak to jak potem rozwiązał kwestie kuchenki która w tym wypadku by była ustawiona koło okna? Jest to problem?? Czy ktoś może już tak ma i może prosić o wizualizację bądź zdjęcie? Jeszcze mam pytanie czy ktoś zdecydował się na wyspę w kuchni? Mógłbym prosić o jakąś wizualizację\zdjęcie - chcielibyśmy do tego podejść natomiast wyobraźnia nie służy My nie rezygnowalismy z drugiego okna w kuchni ale nie powiekszalismy go.... Mamy półwysep w kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 15.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 KasjoKasia powiedz jaki macie okap? Tez che w takim kształcie jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 U mnie tez taki okap.Elica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.07.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Czy ta płyta na wyspie to jest płyta grzejna? Połączenie plyty grzejnej ze stolem - czy to funkcjonalnie zadziała? To płyta indukcyjna .U nas półwysep ma około 250x 140 wiec jest ok.:rolleyes:Okna robią wrażenie ale pamiętaj ze to cos kosztem czegoś.Im wiecej okien tym mniej ścian do zagospodarowania na meble np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 15.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 U mnie tez taki okap.Elica. dokładnie ten sam nam polecała nasza pani projektant. Jak się sprawuje w pracy, głośność, wydajność ,wizualnie ładnie wykończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts