fajna kobieta 15.07.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jeszcze nie wiem jesteśmy przed montażem kuchni.Wszystko sie obsuwa niemiłosiernie kuchnia czeka na montaż w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 15.07.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 KasjoKasia powiedz jaki macie okap? Tez che w takim kształcie jak Wy okap firmy Ciarko, model ORW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 15.07.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 dzięki za informację.A użytkujesz go już? Możesz powiedzieć cos nt. kultury pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 15.07.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 dzięki za informację. A użytkujesz go już? Możesz powiedzieć cos nt. kultury pracy? Jest w miarę cichy.... Co do skuteczności to obawiam sie, ze żaden okap tego typu nie spełnia do końca oczekiwań... Tylko okap wielkości płyty spełnia swoje zadanie całkowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 15.07.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) moja lazienka na parterze.... Edytowane 15 Lipca 2014 przez KasjoKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 15.07.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A jeszcze jedno mam pytanie - jak u Was przedstawiały się kosztorysy okien i dachu? My w dniu dzisiejszym dostaliśmy wycenę dachu (bez więźby bo to robi inna firma) i się okazało że z robocizną to wychodzi 64k zł? Braliśmy pod uwagę dachówkę MEYER HOLSEN albo CREATON i rynny Tytan-Cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.07.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Bardzo glamour i bardzo elegancko, ale o to chodzi, w końcu to łazienka na parterze i"efekt WOW" musi być [ATTACH=CONFIG]270245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]270246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]270247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]270248[/ATTACH]moja lazienka na parterze....[ATTACH=CONFIG]270244[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 15.07.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 A jeszcze jedno mam pytanie - jak u Was przedstawiały się kosztorysy okien i dachu? My w dniu dzisiejszym dostaliśmy wycenę dachu (bez więźby bo to robi inna firma) i się okazało że z robocizną to wychodzi 64k zł? Braliśmy pod uwagę dachówkę MEYER HOLSEN albo CREATON i rynny Tytan-Cynk Za okna zapłaciliśmy 29 tys. (trzyszybowe, ze szprosami, kolor złoty dąb - obustronnie), dach jakoś podobnie (dachówka ceramiczna Creatona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 15.07.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Za okna zapłaciliśmy 29 tys. (trzyszybowe, ze szprosami, kolor złoty dąb - obustronnie), dach jakoś podobnie (dachówka ceramiczna Creatona) Dach jakoś podobnie czyli 29k zł podobnie jak okna czy 64k zł podobnie jak my? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 16.07.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Dach jakoś podobnie czyli 29k zł podobnie jak okna czy 64k zł podobnie jak my? Oczywiście podobnie jak u Was, czyli 64. Chociaż żałuję, że nie 29:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 16.07.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 My za okna 34 tys, ale były zmiany w projekcie Oknoplast winchester, 3 szybowe, zawiasy invisso, full kolor w drzwiach balkonowych, klamki po środku okna. Dach właśnie robimy, ale mamy kąt 30% , poszerzony o metr garaż i gabinet, a więc: dachówka karpiówka klassik Creaton- 20 tys, drewno na dach i strop- 16 tyś, deski -4 tys, łaty- 4 tys. rynny Lindab- nie wiem jaka cena. Robocizna za dach, ułożenie belek stropowych, ocieplenie ścian i stropu pod bocznymi daszkami- 34 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilGrzela 17.07.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witam,Poszukuję osób, które będą na tyle życzliwe żeby pokazać nam w rzeczywistości już powstały budynek zgodny z projektem Kasjopea 3. Najchętniej niedaleko Warszawy. Z góry dziękujemy za pomoc i wsparcie. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.07.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Zgodny z projektem to cieżko będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Pomocy...możecie polecić jakieś adresy sprawdzonych fachowców od mebli kuchennych oraz namiar na punkt z podłogami drewnianymi... oferty które do nas spływaja są jakieś masakrycznie drogie.. (z Bartyckiej narazie ;/) z góry śliczne dzieki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.07.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 dokłądnie tu musi być zaskakująco i ... w naszym przypadku .. kosmicznie ))) łązienka bedzie odjechana zupełnie inna niż reszta mieszkania Bardzo glamour i bardzo elegancko, ale o to chodzi, w końcu to łazienka na parterze i"efekt WOW" musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.07.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 też ciekawy etap.. zobaczysz jak skończą jak będzie cieszyc oko Wy już urządzanie a u mnie Panowie na dachu urzędują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YoungDentist 18.07.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Pomocy... możecie polecić jakieś adresy sprawdzonych fachowców od mebli kuchennych oraz namiar na punkt z podłogami drewnianymi... oferty które do nas spływaja są jakieś masakrycznie drogie.. (z Bartyckiej narazie ;/) z góry śliczne dzieki:wiggle: Jak dostaniesz cos ciekawego daj proszę znać - też będziemy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 18.07.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witam, Poszukuję osób, które będą na tyle życzliwe żeby pokazać nam w rzeczywistości już powstały budynek zgodny z projektem Kasjopea 3. Najchętniej niedaleko Warszawy. Z góry dziękujemy za pomoc i wsparcie. Pozdrawiam Kamil ja chętnie pokażę domek, zmian praktycznie nie robiliśmy, ale moja lokalizacja nie jest blisko wa-wy (konin Wielkopolska) Nie pamiętam jaka mam wersję, na pewno bez pokoju za garażem, ale tez ta większą kuchnią. Jeśli będą chętni, to odgrzebie wersję naszego projektu. Obecnie jesteśmy na etapie meblowania, za 2 tyg sie wprowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 18.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 hehe spoko póki co cisza... Kochani pomóżcie.. dajcie jakieś namiary szczególnie na podłogę bo z tym sie juz pali Jak dostaniesz cos ciekawego daj proszę znać - też będziemy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 18.07.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Eee tam, ja mam kasjopeę zgodną z projektem, ale dośc daleko od Warszawy Okna trzyszybowe Drutex będziemy mieli za 12800 zł A dachówka w listopadzie, więc wtedy się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts