fajna kobieta 19.07.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Eee tam, ja mam kasjopeę zgodną z projektem, ale dośc daleko od Warszawy Okna trzyszybowe Drutex będziemy mieli za 12800 zł A dachówka w listopadzie, więc wtedy się wypowiem Bez zadnych zmian w projekcie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 19.07.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 To bardzo mało za te okna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 19.07.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Wiem, że mało I cieszy mnie to No dobra, zmiany sa następujące: Drzwi zamiast okna do kotlowni oraz zmiana w kominie, że przechodzi ciut inaczej przez łazienkę na dole, w sensie, że jest jakos przesunięty delikatnie. Nie umiem tego wytłumaczyć Moim zdaniem, ten projekt nie wymaga jakichs specjalnych zmian. Jest dośc dobrze przemyślany. Ale tom oja prywatna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesko 21.07.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Kochani pomóżcie.. dajcie jakieś namiary szczególnie na podłogę bo z tym sie juz pali Jeżeli to jeszcze potrzebne to u mnie robili z firmy "Krzywe Koło" z Kielc, z ul. Prostej. Podłogi są ok. Nie wiem czy zrobią w Warszawie ale można zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.07.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 To faktycznie można powiedziec ze bez zadnych zmian.:pU nas zmiany istotne. Generalnie ten projekt był baza do stworzenia czegoś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 22.07.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 dziękuje, z Kielc to jednak za daleko.. my chcemy barwioną podłogę więc próbki trzeba by ogladać.. także jeśłi ktoś ma dobry namiar w Wwie to sie przypominam z uprzejmą prośbą i jeszcze na meble kuchenne namiar też chetnie poprosze Jeżeli to jeszcze potrzebne to u mnie robili z firmy "Krzywe Koło" z Kielc, z ul. Prostej. Podłogi są ok. Nie wiem czy zrobią w Warszawie ale można zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 22.07.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 u nas tez zmian niewiele.. projekt nam podpasował. - wydłużylismy garaz o metr, - drobne zmiany w schowku pod schodami/ kotłowni i małej łazience.. ale drobne - tj przesuniecie ścianki itp - słupek w oknie narożnym - chyba likwidacja jednego okna w pokoju goscinnym za salonem, - zastapienie okna w kotłowni luksferai i umieszczenie 2 identycznych w garazu, - na górze to likwidacja loggii i delikatne powiekszenie gabinetu i garderoby kosztem korytarza. i chyba tyle To faktycznie można powiedziec ze bez zadnych zmian.:pU nas zmiany istotne. Generalnie ten projekt był baza do stworzenia czegoś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 25.07.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 U nas zmian było sporo, także ostatecznie zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 My można powiedziec ze przerobilismy Kasjopee na indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 26.07.2014 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 A czy słyszał ktoś z Was lub użytkuje deski kompozytowe Resysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesko 28.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 W folderach reklamowych wygląda to bardzo efektownie, jak się sprawdza i wygląda po kilku latach - też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 29.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja byłam u producenta. To jest o tyle fajne, że są różne profile i można z tego zrobić i płot, i taras, i elewację itd. Wszystko z jednego materiału i w jednym kolorze. Rodeo jest fajne ale tylko na elewację, ewentualnie podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 29.07.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Faktycznie, ciekawe, jak się sprawuje, znalazłam informacje, że udzielają 15 lat gwarancji na podłogi tarasowe, więc brzmi zachęcająco. W folderach reklamowych wygląda to bardzo efektownie, jak się sprawdza i wygląda po kilku latach - też jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Czy te deski to np na taras sie nadają? Wciąż sie zastanawiam deska czy libet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 30.07.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Z tego co się orientowałam na taras też mogą być. Są 2 wersje tych desek :pełne i z pustymi komorami w środku (lżejsze i tańsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 30.07.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ja z drewna się wyleczyłam po tym jak zobaczyłam jak wygląda po kilku latach i już wyobraziłam sobie ogród po rusztowaniaxh, jakie trzeba by było ustawić przy remoncie elewacji drewnianej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 30.07.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Nadają się także na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelaPawel 31.07.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam Obecnie jesteśmy po pierwszych wycenach tynków oraz hydrauliki. Czy cena 25 zł za metr2 z materiałem oraz robocizną za tynki to cena przystępna? Hydraulika: kotłownia - piec na paliwo stałe, podłogówka góra i dół, podłączenie wody - koszt z materiałem i robocizną 52 tys. Co sądzicie o tych wycenach? Trochę się przeraziłam tą hydrauliką A jak jest u Was? Jaki koszt może mnie czekac przy elewacji????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 31.07.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Witam Obecnie jesteśmy po pierwszych wycenach tynków oraz hydrauliki. Czy cena 25 zł za metr2 z materiałem oraz robocizną za tynki to cena przystępna? Hydraulika: kotłownia - piec na paliwo stałe, podłogówka góra i dół, podłączenie wody - koszt z materiałem i robocizną 52 tys. Co sądzicie o tych wycenach? Trochę się przeraziłam tą hydrauliką A jak jest u Was? Jaki koszt może mnie czekac przy elewacji????? Wszystko uzależnione z jakich materiałów. A sama robocizna hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 31.07.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 U nas tynki maszynowe knauff diamand 24zł. Hydraulik robocizna 3000zł, ale u nas ogrzewanie będzie pc i firma zakłada kompleksowo całe ogrzewanie tzn pompa+ podłogówka + odwierty- 70 tys. Co do elewacji czekam na wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts