Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

my mieszkamy od około miesiąca i schody mamy takie jak w projekcie - nie poszerzyłabym, dla nas są wystarczające.

Co do echa, to na dole słyszę lekkie echo, ale mamy tam tylko ogromny stół w jadalni z 6 krzesłami, w salonie 2 sofy i ława. Nic więcej. Jak sie do końca umeblujemy, to raczej echo zniknie.

Z dołu nie słychać zupełnie nic w górnych pokojach - przy zamkniętych drzwiach. Z kuchni nie słychać nic nawet przy otwartych drzwiach.

:) dzieki no prezentuje sie naprawde fajnie.. chcielismy jakos tak urozmaicic a nie sama farba, długo jej szukaliśmy w odpowiednim odcieniu.. wieczorem moze wrzuce kolejne fotki bo jeszcze jest na duzej scianie w salonie i filarach :)

Na górze w sypialni jeszcze bedzie, ale ciemniejsza :)

Juster, fajnie się zapowiada ta cegiełka :)

i obiecane... [ATTACH=CONFIG]276683[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]276684[/ATTACH]

Z pewnością efekt końcowy, będzie prezentował się rewelacyjnie, my też planujemy jakoś wprowadzić cegłę, tylko białą, przyznam, że nie mogę doczekać się tej Twojej "kosmicznej" (jak sama pisałaś;)) łazienki na parterze:)

Edytowane przez skonieak

oj mi juz sie podoba :) idealnie dobralismy do podłogi, warto było za tym pochodzić :)

Hmm też bylismy juz prawie zdecydowani na białą.. ale jak zobaczyłam na większej powierzchni ściany to zdecydowanie powiedzieliśmy nie.

:) na łązienkę trzeba poczekać pewnie do końca września :) nasz wykonawca wraca z urlopu 4 wrzesnia i jest bardzo powolny wiec pewno jakoś do konca wrzesnia sie uwinie..oby .. :DDDD

bo jeszcze 2 łazienki na górze, tez będą ciekawe :) każda z nich będzie inna.. dobrze że jest ich tyle w domu bo ciężko by się było zdecydowac na jeden wzór :)

Z pewnością efekt końcowy, będzie prezentował się rewelacyjnie, my też planujemy jakoś wprowadzić cegłę, tylko białą, przyznam, że nie mogę doczekać się tej Twojej "kosmicznej" (jak sama pisałaś;)) łazienki na parterze:)

No wlsnie te ceny schodów są koszmarne..

odwżnie te podstopnice ze szkła .. :)

a dajecie jeszcze jakas porecz do tej szklanej balustrady?

Jesteśmy po wycenie schodów i cena okolo 8 tys za same stopnie dębowe.Podstopnice bedą z lacobelu balustradą szklana ale to juz nie u stolarza wiec jeszcze wyceny nie mam.;)

okna PCV w środku białe, z zewnatrz brąz drewnopodobne..ok 30 TPLN ale to wszystko zalezy ile komór, jakie szyby czy jakies dodatkowe zabezpieczenia.. mys wybieralismy z miesiac, ale wybraliśmy dobrze i okna prezentuja sie fantastycznie :)

Witajcie, mam pytanie do tych, którzy już prawie mieszkają, ile kosztowały Was okna PCV, albo drewniane jeśli ktoś ma oraz ile daliście za schody w drewnie?