Juster 24.08.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 hehe a co tzn?? Myszka.. gratulacje... zazdroszcze :DD u nas jeszcze daleka droga.. Myszka zapamiętaj tylko co będzie Ci się śniło w pierwszą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 24.08.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 spora zmiana zaszła tez w łaźni na dole.. ale efekty moze za miesiac bedzie widac... póki co wykonawca rozwalił rurke od ogrzewania podłogowego.. i naprawiamy ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 25.08.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 my mieszkamy od około miesiąca i schody mamy takie jak w projekcie - nie poszerzyłabym, dla nas są wystarczające.Co do echa, to na dole słyszę lekkie echo, ale mamy tam tylko ogromny stół w jadalni z 6 krzesłami, w salonie 2 sofy i ława. Nic więcej. Jak sie do końca umeblujemy, to raczej echo zniknie.Z dołu nie słychać zupełnie nic w górnych pokojach - przy zamkniętych drzwiach. Z kuchni nie słychać nic nawet przy otwartych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Im mniej mebli tym większe echo sie będzie niosło.;)Znajomi maja dom z antresola tam to dopiero sie echo niesie.Jak córka śpi na gorze to nadole trzeba szeptem rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 25.08.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Juster, fajnie się zapowiada ta cegiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 26.08.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 dzieki no prezentuje sie naprawde fajnie.. chcielismy jakos tak urozmaicic a nie sama farba, długo jej szukaliśmy w odpowiednim odcieniu.. wieczorem moze wrzuce kolejne fotki bo jeszcze jest na duzej scianie w salonie i filarach Na górze w sypialni jeszcze bedzie, ale ciemniejsza Juster, fajnie się zapowiada ta cegiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 26.08.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 i obiecane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.08.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ciekawie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 28.08.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) i obiecane... [ATTACH=CONFIG]276683[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]276684[/ATTACH] Z pewnością efekt końcowy, będzie prezentował się rewelacyjnie, my też planujemy jakoś wprowadzić cegłę, tylko białą, przyznam, że nie mogę doczekać się tej Twojej "kosmicznej" (jak sama pisałaś) łazienki na parterze:) Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.08.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 oj mi juz sie podoba idealnie dobralismy do podłogi, warto było za tym pochodzić Hmm też bylismy juz prawie zdecydowani na białą.. ale jak zobaczyłam na większej powierzchni ściany to zdecydowanie powiedzieliśmy nie. na łązienkę trzeba poczekać pewnie do końca września nasz wykonawca wraca z urlopu 4 wrzesnia i jest bardzo powolny wiec pewno jakoś do konca wrzesnia sie uwinie..oby .. :DDDD bo jeszcze 2 łazienki na górze, tez będą ciekawe każda z nich będzie inna.. dobrze że jest ich tyle w domu bo ciężko by się było zdecydowac na jeden wzór Z pewnością efekt końcowy, będzie prezentował się rewelacyjnie, my też planujemy jakoś wprowadzić cegłę, tylko białą, przyznam, że nie mogę doczekać się tej Twojej "kosmicznej" (jak sama pisałaś) łazienki na parterze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 29.08.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Kochani, potrzebuję namiaru na ludzi od ogrodzeń.. może możecie kogoś polecić? z góry ślicznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.09.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 U mnie ruszyła dzisiaj akcja kominek.Panowie sie zarzekaja ze do końca tygodnia skończą.Pozyjemy zobaczymy....juz wielu tak mówiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmolada 01.09.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Witajcie, mam pytanie do tych, którzy już prawie mieszkają, ile kosztowały Was okna PCV, albo drewniane jeśli ktoś ma oraz ile daliście za schody w drewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Jesteśmy po wycenie schodów i cena okolo 8 tys za same stopnie dębowe.Podstopnice bedą z lacobelu balustradą szklana ale to juz nie u stolarza wiec jeszcze wyceny nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.09.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 No wlsnie te ceny schodów są koszmarne.. odwżnie te podstopnice ze szkła .. a dajecie jeszcze jakas porecz do tej szklanej balustrady? Jesteśmy po wycenie schodów i cena okolo 8 tys za same stopnie dębowe.Podstopnice bedą z lacobelu balustradą szklana ale to juz nie u stolarza wiec jeszcze wyceny nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.09.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 okna PCV w środku białe, z zewnatrz brąz drewnopodobne..ok 30 TPLN ale to wszystko zalezy ile komór, jakie szyby czy jakies dodatkowe zabezpieczenia.. mys wybieralismy z miesiac, ale wybraliśmy dobrze i okna prezentuja sie fantastycznie Witajcie, mam pytanie do tych, którzy już prawie mieszkają, ile kosztowały Was okna PCV, albo drewniane jeśli ktoś ma oraz ile daliście za schody w drewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.09.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Nie grodziliście jeszcze swoich perełek? Kochani, potrzebuję namiaru na ludzi od ogrodzeń.. może możecie kogoś polecić? z góry ślicznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.09.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 o pięknie koniecznie wrzuc później foto, do nas też dojechał wkłąd, a zaczynamy jakoś pod koniec wrzesnia Kominek robi mój tata U mnie ruszyła dzisiaj akcja kominek.Panowie sie zarzekaja ze do końca tygodnia skończą.Pozyjemy zobaczymy....juz wielu tak mówiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 03.09.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ile daliście za schody w drewnie? dębowe z lacobelem 8,5 tyś poręcze stalowe bez szkła 2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 03.09.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U nas schody granitowe na razie wstępne wyceny- 11,5- 18 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts