kgbkoc 03.09.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Balustrada podoba mi się taka przypominająca drzewo, jak na stronach schody-meble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 03.09.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U nas okna oknoplus 40 tys kolor obustronny Montana model norsk still )) - cieplutkie okna plus ciepły montaż i kontraktrony ( nie wiem czy poprawnie napisałam ) Montaż za 3,5 tygodnia )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmolada 04.09.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dzięki za odpowiedzi, właśnie też mam zamiar zamówić z oknoplusa, chociaż kusiły mnie drewniane, no ale cóż - kasa. My mamy 30 stopni na schodach, bo zrobiliśmy normalne wejście na poddasze, może ktoś też ma tyle schodów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Montaż kominka dobiega końca jeszcze tylko blat i finishhhh!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tweety_191 12.09.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Witam Wszystkich!Na początku marca zamierzam ruszyć z budową naszego wymarzonego domu którym jest Kasjopea III, na razie na działce robiona jest kanalizacja i zaczynamy załatwiać wszystkie formalności. Poszukujemy jakiejś dobrej zaufanej ekipy, która robiła już ten projekt i może mogły mi ktoś coś polecić?? Pisze jednak głownie z prośbą o możliwość zobaczenia domu z bliska w rzeczywistości. Ciężko mi nanosić jakiekolwiek zmiany w projekcie po samym rzucie domu (nie posiadam zmysłu przestrzennego i nie potrafię sobie tego wyobrazić jak to miałoby wyglądać) Może znalazłaby się tu osoba, która pochwaliłaby się swoim domkiem i udzieliła paru rad?? Będę ogromnie wdzięczna za pomoc... Dom będziemy budować w błoniu ale mieszkamy w Warszawie wiec mogę dojechać gdzie będzie trzeba...Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 13.09.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Ciekawy pomysł z przesunięciem kominka na równi ze schodami, pochwal się jak blat będzie gotowy:) Montaż kominka dobiega końca jeszcze tylko blat i finishhhh!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 13.09.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Hej! Budujemy Kasjopeę III z dwustanowiskowym garażem. Mam pytanko odnośnie dwóch spraw: 1. Ile wyszło Wam m2 tynków po policzeniu wszystkich ścian i sufitów? Oraz ile Was kosztowały te tynki razem z robocizną? 2. Ile wyszło Wam m2 posadzek po policzeniu? Czy wylewaliście tzw miksokret? Oraz ile Was to kosztowało z robocizną? Kalkulujemy koszty na przyszły rok i będę wdzięczna za jakieś informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 13.09.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 A u Nas elewacja gotowa Drzwi wejściowe nie są jeszcze skończone gdyż wracają do fabryki na reklamacje Tym samym odradzam fabryke drzwi K&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 13.09.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Montaż kominka dobiega końca jeszcze tylko blat i finishhhh!!! Super sie prezentuje...masz duzy wklad z tego co widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 13.09.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 A mówią, że szata nie zdobi człowieka;) Pięknie wygląda, ta Wasza Kasjopea w tej kreacji:yes::yes: A u Nas elewacja gotowa Drzwi wejściowe nie są jeszcze skończone gdyż wracają do fabryki na reklamacje Tym samym odradzam fabryke drzwi K&P [ATTACH=CONFIG]279652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279655[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279656[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 13.09.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Och dziekujemy bardzo A mówią, że szata nie zdobi człowieka;) Pięknie wygląda, ta Wasza Kasjopea w tej kreacji:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 13.09.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2014 A u Nas elewacja gotowa Drzwi wejściowe nie są jeszcze skończone gdyż wracają do fabryki na reklamacje Tym samym odradzam fabryke drzwi K&P [ATTACH=CONFIG]279652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279655[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]279656[/ATTACH] Cudowny dach:) Czy możesz zdradzić jaka to firma i jaki jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.09.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Jaki macie " inny" dach! :rolleyes:Fantastycznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freckle 14.09.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ach dziekujemy bardzo Dach to "panel dachowy Lamba" blacha na rabek stojący z powłoką "Ice Crystal" z Blachoprofil 2. Koszt całkowity to 16600zł materiał - 0% odpadu bo dach jest układany na przekładke. Cudowny dach:) Czy możesz zdradzić jaka to firma i jaki jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 14.09.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ach dziekujemy bardzo Dach to "panel dachowy Lamba" blacha na rabek stojący z powłoką "Ice Crystal" z Blachoprofil 2. Koszt całkowity to 16600zł materiał - 0% odpadu bo dach jest układany na przekładke. Pięknie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 17.09.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 ś l i c z n a !!! a u nas elewacja gotowa drzwi wejściowe nie są jeszcze skończone gdyż wracają do fabryki na reklamacje tym samym odradzam fabryke drzwi k&p [attach=config]279652[/attach][attach=config]279653[/attach][attach=config]279654[/attach][attach=config]279655[/attach][attach=config]279656[/attach] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 19.09.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Ponawiam prośbę o namiar na ludzi od ogrodzenia, pomóżcie Kochani bo to dość spory wydatek i nie chcemy brać nikogo z łapanki. Tym bardziej że nasza Kasjopejka w środku coraz więcej materiałów wykończeniowych gromadzi.. jak dam radę to jeszcze dzis wrzucę świeże forki skończonej ścianki z cegiełek pozdrawiam serdecznie:D Kochani, potrzebuję namiaru na ludzi od ogrodzeń.. może możecie kogoś polecić? z góry ślicznie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesko 19.09.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 A u Nas elewacja gotowa najgorszy moment na podpowiedź ale tak patrząc na dom i okolicę cudo ale trochę brakuje mi instalacji odgromowej bo tak jakby w szczerym polu na wzgórzu. domek piękny, dach fantastyczny - mam podobny uchwycone najważniejsze atuty projektu. Powodzenia! Yesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 20.09.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 a oto i skonczona ściana z cegły... enjoy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 21.09.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 a oto i skonczona ściana z cegły... enjoy! [ATTACH=CONFIG]280779[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280779[/ATTACH] Piekna! Planujesz TV na tej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts