Eveline 21.09.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Freckle, elewacja wygląda super! otoczenie tez masz ciekawe, ale w kwestii dachu musze się wyłamać. Nie jestem zwolenniczką takich. Najwazniejsze, że Tobie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 21.09.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 ...u nas za 10 dni montaż okien ))) nie możemy sie doczekać. Freckle piękny dom gratuluję. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 21.09.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 nooooooooooo fajnie... okna to moje 'oczka w głowie' Kasjopea nabrała po ich montażu tyle uroku.. zobaczycie jaki u Was bedzie fenomenalny efekt. trzymam kciuki ...u nas za 10 dni montaż okien ))) nie możemy sie doczekać. Freckle piękny dom gratuluję. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 21.09.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 dziękuje, TV będzie na tej ścianie za która jest pokój gościnny czy w projekcie gabinet.. tu będą tylko 2 jakies szklane delikatne kinkiety i w tej listwie białej LEDy ale świecące w dół no i jakiś narożnik.. kolor... póki co MORSKI Piekna! Planujesz TV na tej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 22.09.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 wygląda świetnie:yes::yes: a oto i skonczona ściana z cegły... enjoy! [ATTACH=CONFIG]280779[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280779[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 23.09.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A ja mam problem żeby wstawić zdjęcia ponieważ mój komputer przestał współpracować z telefonem i nie wiem jak to przeskoczyć. U nas w chwili obecnej robiona jest posadzka z ogrzewaniem podłogowym i odwierty do pc. W październiku kafelki, gładzie, elewacja i cała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.09.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ja tez mam problem ze wstawieniem zdjeć.Zaktualizowalam IPada i teraz zdjeć nie moge wstawić.:PChcialam sie pochwalić łazienkami ale chyba kiedy indziej będe musiała....Od poniedziałku ruszamy z malowaniem juz na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 26.09.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) U nas akcja "ogrzewanie podłogowe" Edytowane 26 Września 2014 przez skonieak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 26.09.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 O tak, mój M też od kilku dni zły, chyba wszyscy użytkownicy "I urządzeń" są wściekli na nową aktualizację Ja tez mam problem ze wstawieniem zdjeć.Zaktualizowalam IPada i teraz zdjeć nie moge wstawić.:PChcialam sie pochwalić łazienkami ale chyba kiedy indziej będe musiała....Od poniedziałku ruszamy z malowaniem juz na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 26.09.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 [ATTACH=CONFIG]281674[/ATTACH]U nas akcja "ogrzewanie podłogowe" [ATTACH=CONFIG]281673[/ATTACH] Co to za srebrne rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 26.09.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Juster pisała o kosmicznej łazience, więc pozazdrościłam i też zaszalałam:D a tak poważnie, to rury od rekuperacji:yes: Co to za srebrne rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 26.09.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Juster pisała o kosmicznej łazience, więc pozazdrościłam i też zaszalałam:D a tak poważnie, to rury od rekuperacji:yes: tak myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 27.09.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 widze moja kosmiczna została zapamietana bo juz 2-gi raz jest wspominana.. no to prosze.. mała zajaweczka.. Juster pisała o kosmicznej łazience, więc pozazdrościłam i też zaszalałam:D a tak poważnie, to rury od rekuperacji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 27.09.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Zapamiętana, zapamiętana , tak jak już pisałam, bardzo mnie zaintrygowałaś tym opisem:yes: Patrząc na fotkę, to wstęp obiecujący;) zobaczymy jakie będzie rozwinięcie no i zakończenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 28.09.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 łazienka jest niewielka wiec ciężko dobre foty zrobic .. prace posuwaja sie bardzo powoli, wiec jeszcze prosze o chwilemcierpliwosci... choć mi samej juz zaczyna jej brakowac ;// ;D Zapamiętana, zapamiętana , tak jak już pisałam, bardzo mnie zaintrygowałaś tym opisem:yes: Patrząc na fotkę, to wstęp obiecujący;) zobaczymy jakie będzie rozwinięcie no i zakończenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 29.09.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 hej wszystkim.Powiedzcie jak rozwiązaliście w kuchni-chodzi mi o dostosowanie zabudowy kuchennej- problem tego uskoku. Bo kuchnia nie jest klasycznym prostokątem tylko ma ten nieszczesny uskok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 29.09.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 U mnie będzie obłożone granitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 29.09.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 chodzi o ten uskok między ścianami z oknami (zwany przez nas kominem;) ) ? Jej a mi sie to podoba przez to kuchnia nie jest taka standardowa.. u nas wręcz ten "uskok" będzie wyszczególniony obłożyliśmy go płytkami cegłopodobnymi tak też będize ciekawy patent.. będą szafki zawieszone nie dochodzące do podłogi i nie stykajace się z "uskokiem" podświetlone delikatną listwą led jeśłi sie uda zrobić tak jak to widzę będzie pięknie bardziej ciekawi mnie czy Ci co pozostawili słup łączą go z blatem czy pozostawiają wolnostojący "słup" pozdrawiam serdecznie hej wszystkim. Powiedzcie jak rozwiązaliście w kuchni-chodzi mi o dostosowanie zabudowy kuchennej- problem tego uskoku. Bo kuchnia nie jest klasycznym prostokątem tylko ma ten nieszczesny uskok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.09.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Jaki uskok gdzie uskok? Ja nic nie mam!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 30.09.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 chodzi o kasjopea 3..? i ten fragment? Jaki uskok gdzie uskok? Ja nic nie mam!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts