Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O tak, mój M też od kilku dni zły, chyba wszyscy użytkownicy "I urządzeń" są wściekli na nową aktualizację:bash:

Ja tez mam problem ze wstawieniem zdjeć.Zaktualizowalam IPada i teraz zdjeć nie moge wstawić.:PChcialam sie pochwalić łazienkami ale chyba kiedy indziej będe musiała....Od poniedziałku ruszamy z malowaniem juz na gotowo.:yes:

łazienka jest niewielka wiec ciężko dobre foty zrobic .. prace posuwaja sie bardzo powoli, wiec jeszcze prosze o chwilemcierpliwosci... choć mi samej juz zaczyna jej brakowac ;// ;D

Zapamiętana, zapamiętana , tak jak już pisałam, bardzo mnie zaintrygowałaś tym opisem:yes: Patrząc na fotkę, to wstęp obiecujący;) zobaczymy jakie będzie rozwinięcie no i zakończenie:)

chodzi o ten uskok między ścianami z oknami (zwany przez nas kominem;) ) ?

Jej a mi sie to podoba :) przez to kuchnia nie jest taka standardowa.. u nas wręcz ten "uskok" będzie wyszczególniony :) obłożyliśmy go płytkami cegłopodobnymi :) tak też będize ciekawy patent.. będą szafki zawieszone nie dochodzące do podłogi i nie stykajace się z "uskokiem" podświetlone delikatną listwą led :) jeśłi sie uda zrobić tak jak to widzę będzie pięknie :)

bardziej ciekawi mnie czy Ci co pozostawili słup łączą go z blatem :) czy pozostawiają wolnostojący "słup" :)

pozdrawiam serdecznie :wiggle:

hej wszystkim.

Powiedzcie jak rozwiązaliście w kuchni-chodzi mi o dostosowanie zabudowy kuchennej- problem tego uskoku. Bo kuchnia nie jest klasycznym prostokątem tylko ma ten nieszczesny uskok..