kalafiorek 30.09.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 (edytowane) A oto nasza zmodyfikowana Kasjopea. Mam nadzieję, że uda mi się opublikować zdjęcie. Nie patrzcie proszę na bałagan budowlany:oops: Fronthttp://images66.fotosik.pl/228/c7d6dc8baf7f21f4.jpg Z podmurówką, która przybyła ostatniohttp://images70.fotosik.pl/228/82b38ca1abec636b.jpg Tyłhttp://images68.fotosik.pl/229/515a6bd30c5c98bc.jpg I widok z bokuhttp://images66.fotosik.pl/228/e073cb6fbbcc2a02.jpg Edytowane 30 Września 2014 przez kalafiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 30.09.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 ooo no takiej wersji to jeszcze nie było tardziej elegancka.. dworkowa sie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 30.09.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Piękna, elegancka i klasyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.10.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 kalafiorek stylowo jak rezydencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 01.10.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 kalafiorek stylowo jak rezydencja. no tak, wystarczyło polikwidować wszystkie uskoki, balkony, okna narożne i postawić klocka, którego panom budowlańcom było trudno zepsuć i wyszła ... rezydencja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasjomania 01.10.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 no tak, wystarczyło polikwidować wszystkie uskoki, balkony, okna narożne i postawić klocka, którego panom budowlańcom było trudno zepsuć i wyszła ... rezydencja:D Rewelacja ! W srodku chyba ogromna? Moze jakieś fotki z inspiracja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalafiorek 01.10.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Przez likwidację uskoków poszerzyła nam się kuchnia. Wydłużyliśmy też salon w kierunku ogrodu. Nie powiedziałabym, że jest ogromna - dla naszej rodziny jest w sam raz. Chyba całość projektu wyszło o jakieś 40 m większa niż w oryginale, ale wliczając w to powiększony garaż (poszerzony o 0,5 m) i kotłownię. Najbardziej jest to odczuwalne na górze, gdzie pokoje są większe niż w oryginale. Przeprowadzka zaplanowana jest na koniec listopada. Trwa wykończeniówka i na razie nie ma czego pokazywać. Zastanowię się, czy pokazywać wnętrza (może jakieś fragmenty), bo to jednak strefa prywatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.10.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Bardzo mądra decyzja z tym powiększeniem pokoi.My tego nie zrobiliśmy i teraz strasznie żałujemy :bash:Pokoiki wyszły jak klatki dla ptaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MG1719511863 01.10.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witam kalafiorek świetny dom. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie naszej pracowni. Wystarczy wysłać zdjęcia zrealizowanego projektu naszego autorstwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 01.10.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Faktycznie rezydencja i prezentuje się pięknie:yes: chociaż dla mnie cały urok Kasjopei polega właśnie na tych uskokach, oknach narożnych i balkonach:D ale oczywiście każdy ma to, co lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 01.10.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 chodzi o kasjopea 3..? i ten fragment?[ATTACH=CONFIG]282246[/ATTACH] tak tak chodzi mi o ten uskok-jak to rozwiązaliście z meblami kuchennymi? bo on ma szerokosc 50cm a kuchenne meble z reguly sa glebokie na 60cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 01.10.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 u nas ma wymiary 60x100... wiec nie ma problemu tak tak chodzi mi o ten uskok-jak to rozwiązaliście z meblami kuchennymi? bo on ma szerokosc 50cm a kuchenne meble z reguly sa glebokie na 60cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 02.10.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Faktycznie rezydencja i prezentuje się pięknie:yes: chociaż dla mnie cały urok Kasjopei polega właśnie na tych uskokach, oknach narożnych i balkonach:D ale oczywiście każdy ma to, co lubi:) mi też podoba sie oryginalny projekt z tymi uskokami, loggią i narożnymi oknami. ja to chyba jestem jedna z nielicznych, którzy prawie nie zmieniali projektu. Mieszkamy w Kasjopei juz jakis czas i podoba man się w 100%. pamiętam, jak kończyliśmy budowę, przyszedł do nas ktoś z sąsiadów i mówi, że początkowo sąsiedzi "gadali", że to jest najbrzydszy klocek w okolicy, a teraz wygląda jako jeden z ładniejszych. Miłe to nawet było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 avent1 widocznie niewymagająca jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avent1 02.10.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 bardzo długo wybieraliśmy projekt, tak, żeby spełniał nasze wymagania.No i bardzo pomocny był pan z naszego forum, który pozwolił obejrzeć domek przed zakupem projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 02.10.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 u nas ma wymiary 60x100... wiec nie ma problemu a u nas ma 50x100 i chyba musimy domurowac cegla 8cm zeby weszla jakas szafka i nie zawadzala o szafke na bocznej scianie. A macie jakies fotki jak to rozwiązaliscie z szafkami kuchennymi? Będę wdzieczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.10.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Narazie pomysł jest.. w sobote domawiamy szczegóły i podpisujemy umowe wykonanie dość długo bo ok 6 tyg ;(( a u nas ma 50x100 i chyba musimy domurowac cegla 8cm zeby weszla jakas szafka i nie zawadzala o szafke na bocznej scianie. A macie jakies fotki jak to rozwiązaliscie z szafkami kuchennymi? Będę wdzieczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 02.10.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 czy ktoś z Was kładł podłogę warstwową dębową w salonie.. ile płąciliscie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 02.10.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Avent, ja też mam bez zmian praktycznie Ale jestem wymagająca. Fajna, czemu od razu oceniasz? Miałam czas na wybór projektu, który spełni wszystkie nasze wymagania, a że na rynku projektów jest masa, to znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 U mńie montaż kuchni 20 października jak juz będzie" po" to wrzucę zdjecia jak to wyszło z tym uskokiem bo sama jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts