fajna kobieta 02.10.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Avent, ja też mam bez zmian praktycznie Ale jestem wymagająca. Fajna, czemu od razu oceniasz? Miałam czas na wybór projektu, który spełni wszystkie nasze wymagania, a że na rynku projektów jest masa, to znalazłam. Ktos tu widze cierpi na brak poczucia humoru!? :)A moze nie cierpi,tylko nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 02.10.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 A czemu tak późno;) ? Czy monterzy nie wiedzą, że tu całe forum czeka z niecierpliwością na każdą fotkę z realizacji:p:D U mńie montaż kuchni 20 października jak juz będzie" po" to wrzucę zdjecia jak to wyszło z tym uskokiem bo sama jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Daj spokój....ja juz z pół roku przekładam ten montaż :DCiagle cos...Teraz juz nie moge bo facet chce mi wystawić fakturę za składowanie kuchni jak nie odbiorę do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 03.10.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam pomóżcie!!!!ile płacicie za wykonanie podbitki ? i ile za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.10.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 oj ja nie pamiętam i nawet nie chce pamiętać.. podbitkę robił nam dachowiec i skasował sporo.. niestety tydz temu musiał poprawiac podbitkę nad wejsciem (przedłużyliśmy daszek znad garazu nad wejscie..) - w gorące dni sie falowała.. przybił ją dokładniej. pozdrawiam Witam pomóżcie!!!! ile płacicie za wykonanie podbitki ? i ile za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 03.10.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dokładniee!!!! :DDDDDDDDDD A czemu tak późno;) ? Czy monterzy nie wiedzą, że tu całe forum czeka z niecierpliwością na każdą fotkę z realizacji:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.10.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Zrobiłam zdjecia podgladowe dzisiaj na budowie tej kuchni.Nie wiem jak to wyjdzie kiedy zamontują meble ale póki co wyglada to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 03.10.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dokładnie dzisiaj kupiliśmy podbitkę i te wszystkie niezbędne rzeczy:rolleyes: Materiał 4 tys., a wykonanie 3,5 tys. Witam pomóżcie!!!! ile płacicie za wykonanie podbitki ? i ile za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 04.10.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 czy ktoś z Was kładł podłogę warstwową dębową w salonie.. ile płąciliscie?? My jeszcze nie położyliśmy, ale za salon i jadalnię ok 50m, deska Boen 3 warstwowa 1 lamelowa z nielicznymi sękami, szerokość 19cm, półmat mamy wyliczone 21tys już z montażem i listwami przyściennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.10.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 dziekuje za odp My jeszcze nie położyliśmy, ale za salon i jadalnię ok 50m, deska Boen 3 warstwowa 1 lamelowa z nielicznymi sękami, szerokość 19cm, półmat mamy wyliczone 21tys już z montażem i listwami przyściennymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 04.10.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ooo a skąd ta duza wneka?? rozumiem że tam bedzie zabudowa? Zrobiłam zdjecia podgladowe dzisiaj na budowie tej kuchni.Nie wiem jak to wyjdzie kiedy zamontują meble ale póki co wyglada to tak [ATTACH=CONFIG]282729[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]282730[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 04.10.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 U mńie montaż kuchni 20 października jak juz będzie" po" to wrzucę zdjecia jak to wyszło z tym uskokiem bo sama jestem ciekawa. dziekuję bardzo!! czekamy zatem na realizacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julkawwy 04.10.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 hej-->pytanie o wentylację Jak u Was w kasjopea 3 zrobiona jest wentylacja w kuchni? U nas wyglada to tak, że wychodzi ona nie zaraz przy scianie w kuchni tylko jakies metr od sciany w suficie (czyli przy scianie sypialni na piętrze). Czy zmieniliscie to na jakies bardziej sensowne rozwiązanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 05.10.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Ktos tu widze cierpi na brak poczucia humoru!? :)A moze nie cierpi,tylko nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Ja rozumiem doskonale. Możesz sobie pisać, że ludzie, którzy nie przerabiają projektu na coś, co go przestaje przypominać, nie są wymagający. Po prostu mi akurat nie pasuje ton Twoich wypowiedzi, zwłaszcza takie teksty jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 05.10.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Dokładnie dzisiaj kupiliśmy podbitkę i te wszystkie niezbędne rzeczy:rolleyes: Materiał 4 tys., a wykonanie 3,5 tys. A jaka to bedzie podbita ? Drewniana czy z blachy czy tez taka jak w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 05.10.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 To pięknie nazywa się podsufitka winylowa:) chcieliśmy, a dokładniej ja:p żeby poza wiadomą funkcją izolacji, pełniła rolę estetyczną, także jest w okleinie, czy jak tam:rolleyes: to zwał drewnopodobnej A jaka to bedzie podbita ? Drewniana czy z blachy czy tez taka jak w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 06.10.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 u nas blacha To pięknie nazywa się podsufitka winylowa:) chcieliśmy, a dokładniej ja:p żeby poza wiadomą funkcją izolacji, pełniła rolę estetyczną, także jest w okleinie, czy jak tam:rolleyes: to zwał drewnopodobnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.10.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Ktos kilka stron wcześniej chciał zdjecie kominka No to wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.10.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 ooo a skąd ta duza wneka?? rozumiem że tam bedzie zabudowa? Tak to jest wnęka na wysoka zabudowę ( 3 słupki) i lodówka jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 ksiut piekna kuchnia u ciebie.:)Gdzie hokery kupowałeś,zadowolony jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts