Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Avent, ja też mam bez zmian praktycznie ;)

Ale jestem wymagająca. Fajna, czemu od razu oceniasz? Miałam czas na wybór projektu, który spełni wszystkie nasze wymagania, a że na rynku projektów jest masa, to znalazłam.

Ktos tu widze cierpi na brak poczucia humoru!? :)A moze nie cierpi,tylko nie potrafi czytać ze zrozumieniem? :lol2:

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

oj ja nie pamiętam i nawet nie chce pamiętać.. podbitkę robił nam dachowiec i skasował sporo.. niestety tydz temu musiał poprawiac podbitkę nad wejsciem (przedłużyliśmy daszek znad garazu nad wejscie..) - w gorące dni sie falowała.. przybił ją dokładniej.

pozdrawiam

Witam

pomóżcie!!!!

ile płacicie za wykonanie podbitki ? i ile za materiał?

czy ktoś z Was kładł podłogę warstwową dębową w salonie.. ile płąciliscie??

My jeszcze nie położyliśmy, ale za salon i jadalnię ok 50m, deska Boen 3 warstwowa 1 lamelowa z nielicznymi sękami, szerokość 19cm, półmat mamy wyliczone 21tys już z montażem i listwami przyściennymi.

hej-->pytanie o wentylację

Jak u Was w kasjopea 3 zrobiona jest wentylacja w kuchni? U nas wyglada to tak, że wychodzi ona nie zaraz przy scianie w kuchni tylko jakies metr od sciany w suficie (czyli przy scianie sypialni na piętrze).

Czy zmieniliscie to na jakies bardziej sensowne rozwiązanie?

Pozdrawiam :)

Ktos tu widze cierpi na brak poczucia humoru!? :)A moze nie cierpi,tylko nie potrafi czytać ze zrozumieniem? :lol2:

Ja rozumiem doskonale. Możesz sobie pisać, że ludzie, którzy nie przerabiają projektu na coś, co go przestaje przypominać, nie są wymagający. Po prostu mi akurat nie pasuje ton Twoich wypowiedzi, zwłaszcza takie teksty jak wyżej.

To pięknie nazywa się podsufitka winylowa:) chcieliśmy, a dokładniej ja:p żeby poza wiadomą funkcją izolacji, pełniła rolę estetyczną:D, także jest w okleinie, czy jak tam:rolleyes: to zwał drewnopodobnej

A jaka to bedzie podbita ? Drewniana czy z blachy czy tez taka jak w projekcie ?