ksiut 07.10.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Przez internet w sklepie modo4u. Jestem zadowolony ksiut piekna kuchnia u ciebie.:)Gdzie hokery kupowałeś,zadowolony jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 07.10.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 07.10.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 To byłam ja:) bardzo elegancko wygląda:) Ktos kilka stron wcześniej chciał zdjecie kominka No to wrzucam [ATTACH=CONFIG]283060[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 09.10.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 A wrzucam wizualizację naszych łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgbkoc 09.10.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 10.10.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 11.10.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 KasjoKasia.. pamiętam Wasza zmienioną wersje bardzo fajnie, co to za kolorek na ścianie? piękna podłoga [ATTACH=CONFIG]283789[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.10.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 KasjoKasia ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasjoKasia 11.10.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 KasjoKasia.. pamiętam Wasza zmienioną wersje bardzo fajnie, co to za kolorek na ścianie? piękna podłoga Na ścianie tapeta Newmor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 12.10.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 hej czy moglibyście pochwalić się swoimi barierkami na balkonach ? właśnie wybieram i skłaniam się ku metalowym w kolorze czarnym i nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało , wszędzie są ze stali nierdzewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 12.10.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 hej czy moglibyście pochwalić się swoimi barierkami na balkonach ? właśnie wybieram i skłaniam się ku metalowym w kolorze czarnym i nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało , wszędzie są ze stali nierdzewnej u nas ciemny brąz i blacha ocynkowana, pod kolor dachu Jeśli chcesz jutro mogę wrzucić lepszą jakość (te robione tel w trakcie montażu jak widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 13.10.2014 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Myszka fajne te balustrady wyszły !!! Dziękuje za zdjęcie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 13.10.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 dobry temat.. te balkonowe okna przeważnie są jak zauważyłam w pokojach dziecięcych - tak jest i u nas.. wiec barierki musiałby być w pionie i raczej dość gęsto, też myślimy o szybie - droga to impreza?? jak z utrzymaniem ich w czystosci? Przy okazji.. montował ktoś u siebie w kuchni w zlewie młynek na resztki.. ja planowałam ale: - ponoć w niemczech juz jest to zabronione i pewnie niebawem dojdzi eto do nas - jest kolizja z koszem na śmieci pod blatem ;( hej czy moglibyście pochwalić się swoimi barierkami na balkonach ? właśnie wybieram i skłaniam się ku metalowym w kolorze czarnym i nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało , wszędzie są ze stali nierdzewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka_84 13.10.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 dobry temat.. te balkonowe okna przeważnie są jak zauważyłam w pokojach dziecięcych - tak jest i u nas.. wiec barierki musiałby być w pionie i raczej dość gęsto, też myślimy o szybie - droga to impreza?? jak z utrzymaniem ich w czystosci? Przy okazji.. montował ktoś u siebie w kuchni w zlewie młynek na resztki.. ja planowałam ale: - ponoć w niemczech juz jest to zabronione i pewnie niebawem dojdzi eto do nas - jest kolizja z koszem na śmieci pod blatem ;( ze względu na dzieci w planie były pionowe barierki, ale padło na blachę perforowaną w ramie, w pewnym momencie był pomysł szyby ale to prawie jakby tam ściana była a nie balkon. Chciałam balkon ze względu na możliwości wpuszczenia dużej ilości świeżego powietrza więc szyba odpadła. Za to będzie szyba oddzielająca schody od salonu. Młyn miałam w poprzednim domu, miałam go pierwotnie zabrać ale się rozmyśliłam, obierek w tym mielić nie ma sensu tzn. bardzo dużo wody przy tym trzeba lać żeby te zmielone rzeczy spłynęły a nie osiadły w rurach. Resztki u nas zjada pies. Do resztek mięsa typu ścinki z kurczaka to się nie nadaje bo włókna się przyklejają w różnych mało dostępnych miejscach i później śmierdzi a chemii żadnej do tego lać nie można (czyści się kostkami lodu z sokiem z cytryny wyłącznie). W efekcie był bardzo mało używana a zabierał w sumie dużo miejsca w szafce. Pod nim mieścił się tylko płytki koszyczek ze ścierkami a kosz stał obok i to też nie za wielki biorąc pod uwagę konieczność upchnięcia jeszcze kosza na śmieci sortowane. W nowym domu mamy pod zlewem szufladę z 5 koszami i nawet by się nie zmieścił, a latać z każdym śmieciem do garażu czy na zewnątrz wolałabym nie. Ale to są moje uwagi i doświadczenia, może niektórzy mają inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 13.10.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 dziękuję za szybką odp my barierki to montowac bedziemy pewnie dopiero w przyszłym roku wiec mamy czas.. wrzucajcie foteczki to sie rozeznamy przy okazji co jak wyglada hihihi .. takie okno zostawilismy w sypialni, z tyłu domu mamy balkon jak w projekcie Co do młynka to dobrze wiedziec.. nigdy nie używałam ale słyszałam że ok.. ale myslałam ze wszystkie te poobiadowe resztki to szybko i bez problemu zmieli ;/ no to dobra informacja .. w sumie wychodzi ten młynek na 0:2 wiec pewnie sobie darujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garnuszki 13.10.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Myszka ja myslalam ze u Ciebie jest szyba w tych barierkach!Mamwlasnie dylemat bo podobają mi sie o wiele bardziej barierki w poziomie niż w pionie śledzę względu na dzieci chyba beda te w pionie, ... a jakie robicie parapety zewnętrzne ?my myślimy o granitowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juster 13.10.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Hej nas namawiali na jakieś lepsze ale w koncu staneło na blasze.. wyglądaja niestety nie najlepiej + strasznie na nich kurz widać + pewnie bedize głośno jak bedzie padał deszcz.. i raczej je wymienimy Ja tez myslałam ze to szyba w barierce pozioma balustrada łaaadna bardzo ale no wlasnie troche strach Myszka ja myslalam ze u Ciebie jest szyba w tych barierkach! Mamwlasnie dylemat bo podobają mi sie o wiele bardziej barierki w poziomie niż w pionie śledzę względu na dzieci chyba beda te w pionie, ... a jakie robicie parapety zewnętrzne ?my myślimy o granitowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skonieak 13.10.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 U nas parapety zewnętrzne są (a właściwie będą montowane na dniach;)) stalowe, ocynkowane i oklejone wzorem zloty dąb (żeby pasowały do okien:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 U nas parapety granitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yesko 14.10.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 U mnie blacha złoty dąb Zwróćcie uwagę ile będą wystawały od ściany, ja mam akurat 6cm. Jeżeli jest za mało to mogą się pojawiać zacieki od deszczu na ścianie pod parapetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts